2777
2789

دوستم دخترشو میخواد ازدواج کنه آزمایش اینا مثبت شده صیغه کردن دختر و پسر الان خانواده دختر نرفتن خونه پسر باید برن بنظرتون خانواده پسر اصرار دارن که اینا برن مادر دختر باید بره یا همه خونواده رسم تبریز چیه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی قبل عقد خانواده دختر باید برن خونه پسر اگه آره کیا برن؟

باید تو کار نیست 

ولی اگه دعوت شدن از طرف خانواده پسر بله ادب حکم میکنه دعوتشون و قبول کنن و همه ی خانواده باهم برن

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

وو یکی این که قبل عقد خریدای پسرو میبریم ..بله اون موقع اکثرا میرن خانواده دختر...ولی همین جوری فک نکنم برن.چون مارسم داریم اول پاگشا میکنن بعدمیریم 

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
مادر دختر چطور نره قبل عقد

آها.خب برای شناخت بهتر و بیشتر باید رفت و آمد کنن دیگه🤔وقتی دعوت میکنن باید برن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑