2777
2789
عنوان

همتون بگین آمین

51 بازدید | 6 پست

خدای عزیزم ممنونم ازت سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم که دلمو شاد کردی ؛ 

می‌دونم به همین زودیا یکی از همین روزای پیش رو حتی کمتر از انگشتای دست میام و تاپیک میزنم که حاجتمو گرفتم عشقم برگشت و داریم با هم ازدواج میکنیم خدایا خودت اینو به دلم انداختی من مطمعنم این اتفاق افتاده فقط زمانش برسه خیلی دوستت دارم خدای عزیزم 

دوستان برام صلوات بفرستید و لایکم کنید

زندگی زیبا دوستت دارم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کردن و سپردن همه چی به خدا توکل کردن که خدا خودش بوقتش همه چیز رو درست میکنه

الان ۲۴۰ روزه باید بازم منتظر بمونم؟؟

دعای خاصی خواندی ؟

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
الان ۲۴۰ روزه باید بازم منتظر بمونم؟؟ دعای خاصی خواندی ؟

این مدام دنبال دعا بودن و ازین دعا ب اون دعا پریدن خودش نشون از بی اعتمادی بخداست بسپر و با خیال راحت بشین و بگو من تلاش خودمو کردم و بوقتش خواستم خودش میاد سراغم 

فقط در طول روز استغفار زیاد کن و صلوات بفرست 

وقتی به خدا توکل کنی معجزه رخ میدهد 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
این مدام دنبال دعا بودن و ازین دعا ب اون دعا پریدن خودش نشون از بی اعتمادی بخداست بسپر و با خیال راح ...

مرسی ان شاءالله همیشه حاجت روا باشید و منم بتونم به عشقم برسم

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
دعا کردن و سپردن همه چی به خدا توکل کردن که خدا خودش بوقتش همه چیز رو درست میکنه

عزیزم تجربه ای که دارم خیلی وقتا واقعا اون افراد خیر و صلاح ادم نیستن. اگه حاجتتون برگشت عشقه من حسب تجربه ای که دارم میگم فقط بسپارید به خدا و کلا بیخیال ماجرا بشید مطمینا اگه صلاح و قسمتتون باشه میشه نباشه هم به هر دری بزنید نمیشه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹