2777
2789
عنوان

همتون بگین آمین

49 بازدید | 6 پست

خدای عزیزم ممنونم ازت سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم که دلمو شاد کردی ؛ 

می‌دونم به همین زودیا یکی از همین روزای پیش رو حتی کمتر از انگشتای دست میام و تاپیک میزنم که حاجتمو گرفتم عشقم برگشت و داریم با هم ازدواج میکنیم خدایا خودت اینو به دلم انداختی من مطمعنم این اتفاق افتاده فقط زمانش برسه خیلی دوستت دارم خدای عزیزم 

دوستان برام صلوات بفرستید و لایکم کنید

زندگی زیبا دوستت دارم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کردن و سپردن همه چی به خدا توکل کردن که خدا خودش بوقتش همه چیز رو درست میکنه

الان ۲۴۰ روزه باید بازم منتظر بمونم؟؟

دعای خاصی خواندی ؟

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
الان ۲۴۰ روزه باید بازم منتظر بمونم؟؟ دعای خاصی خواندی ؟

این مدام دنبال دعا بودن و ازین دعا ب اون دعا پریدن خودش نشون از بی اعتمادی بخداست بسپر و با خیال راحت بشین و بگو من تلاش خودمو کردم و بوقتش خواستم خودش میاد سراغم 

فقط در طول روز استغفار زیاد کن و صلوات بفرست 

وقتی به خدا توکل کنی معجزه رخ میدهد 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
این مدام دنبال دعا بودن و ازین دعا ب اون دعا پریدن خودش نشون از بی اعتمادی بخداست بسپر و با خیال راح ...

مرسی ان شاءالله همیشه حاجت روا باشید و منم بتونم به عشقم برسم

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
دعا کردن و سپردن همه چی به خدا توکل کردن که خدا خودش بوقتش همه چیز رو درست میکنه

عزیزم تجربه ای که دارم خیلی وقتا واقعا اون افراد خیر و صلاح ادم نیستن. اگه حاجتتون برگشت عشقه من حسب تجربه ای که دارم میگم فقط بسپارید به خدا و کلا بیخیال ماجرا بشید مطمینا اگه صلاح و قسمتتون باشه میشه نباشه هم به هر دری بزنید نمیشه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....