2777
2789
عنوان

امتحان شوهر،مشکوک بودن به شوهر،خیانت طلاق و...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 36 پست
اگه دلیلش رو میدونستند شاید هیچ وقت نمیزاشتن خیانت بکنه.تا حالا واسه اینکه عشق بین شما و شوهرتون از ...

من و همسرم با هم مشکلی نداریم من دارم جواب تاپیک شما رو میدم که قرار نیست خیانت قابل بخشش باشه به هیچ وجه اصلا خیانت توجیهی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم با هم مشکلی نداریم من دارم جواب تاپیک شما رو میدم که قرار نیست خیانت قابل بخشش باشه به هی ...

شکر خدا که زندگیتون آرومه و از خدا میخوایم که هرروز عشق و علاقه تو خانوادتون بیشتر بشه.دیدی کسی نبخشیده باشه؟؟یا همه مثل سریالهای خارجی میگن خیانت شد نتیجه من طلاق؟؟؟

شکر خدا که زندگیتون آرومه و از خدا میخوایم که هرروز عشق و علاقه تو خانوادتون بیشتر بشه.دیدی کسی نبخش ...

عزیز دل اونایی هم که دارن زندگی میکنن از سر ناچاریه چون شرایط طلاق رو ندارن چون درآمدی ندارن نمیتونن کاری کنن

مشکوک بودن خیانت....کلا دوراه بیشتز جلوت نیست یا تا اخر پی جریانو بگیر برووو...یا کلااات سرتو کن تو ...

راه دوم خیلی حرف داره!!!مهم اینه بعدش چجوری رفتار کنی یا یه جوری میشه هر روز از روز قبل بدتر یا یه کاری میکنی که هرروز از دیروز بهتر  و به جایی میرسه اون از کاری که کرده پشیمون بشه و تموم اشتباهاتش رو جبران کنه

نمیشه یه نسخه رو درمورد همه پیچید عزیزم، ممکنه با این کارا پر رو تر هم بشه، و بگه آره خیانت کردم نفه ...

حرف شما متین.همه مثل هم نیستند،ولی یه سوال کاری کردند که بگه بار دوم این نشه؟؟؟کاری کردند که با رفتارشون باعشق و علاقه تمام وجودش رو به سمت خودش بکشه.مطمئن باش زیاد طول نمیکشه به اشتباهش پی میبره و با تمام وجود احساس پشیمانی میکنه

من همیشه به دخترای اطرافم میگم هر وقت تونستین روی پای خودتون بایستین ازدواج کنین تا اگه مشکلی براتون پیش اومد تو زندگی حالا به هر دلیلی مجبور نباشین بسوزین و بسازین

عزیزم انشالله ازدواج موفقی داشته باشی . از من بهت نصیحت که خیلی برای لزدواجت حساس باش ببین شخصی که ا ...

من پسرم.ببینید قبل ازدواج هم دیگه رو دوست نداشتید؟؟؟؟چی شد که میگی مثل یه بچه هست؟؟؟چرا کاری نکردی مثل بزرگترها رفتا رکنه؟؟؟مطمئنم مثل بچه ها رفتار میکنه منظورت اینه که یه شب گفتی نه اونم قهر کرده؟؟!!!(البته معذرت میخوام که راست اینو گفتم)تلاش کردی از میل جنسی اون کم بشه و سالمانه فقط باهم باشید تلاش کردی تو هم از این رابطه لذت ببری و بیشتر نیاز به بودنش بکنی؟؟؟؟اگه اون مثل بچه رفتار میکنه تو هم واسش همون بچه ای باش که بهش توپ رو داده!!!!عاشقانه زندگی کنید دنیا دو روزه. به بچه ات نگاه کن مثل یه طناب بین جفتتونه.امیدوارم زندگیتون بهترین باشه

من همیشه به دخترای اطرافم میگم هر وقت تونستین روی پای خودتون بایستین ازدواج کنین تا اگه مشکلی براتون ...

رو پای خودتون وایستین یعنی چی؟؟؟منظور واضحتر اگه منظورت اینه کوچکترین ناراحتی و اتفاق بگن خداحافظ یا قهر کردن بدون اینکه کسی مجبور به ادامه زندگی بکنه هیچی!؟.

عزیز دل اونایی هم که دارن زندگی میکنن از سر ناچاریه چون شرایط طلاق رو ندارن چون درآمدی ندارن نمیتونن ...

علت زندگی از روی ناچاری چیه؟؟؟؟چرا اون علاقه و دوست داشتن اول زندگی کم شده؟؟؟تا حالا این سوالا رو از خودت پرسیدی؟؟؟بهت علاقه داشته که اومده سمتت یا اگه به زورم باشه اینقدری علاقه بوده که به زور قبول کرده.سعی کن دوست داشتن رو بیشتر کنی

راه دوم خیلی حرف داره!!!مهم اینه بعدش چجوری رفتار کنی یا یه جوری میشه هر روز از روز قبل بدتر یا یه ک ...

خب شما از دور نشستی تو بازی نیستی ک میگی باید هر روز از روز قبل بهتر باشی تاااا شاااید او پشیمون بشه....ولی منی ک هم ازدواج کردم هم بچه دارم میگم اون خانم ک شرایط راه اولشو نداشته فقط عادی زندگیشو کنه تمرکز کنه رو خودش و بچه هاش و چیزایی ک خودشو بچشو خوشحال میکنه ..چون اگه باز تلاش کنه و طرف خوب نشه باز خود اون خانم اسیب میبنه..کسی ک بخواد هرز بره با محبت هم هرز خواهد رفت...در اصل  اون ادم ازدواج کرده ولی دوراشو نزده ی عامل ازدواج زوده ....اگه واس اقا هم این جریان پیش بیاد کلاااا راه اوله عمرا دومی بخواد باشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
رو پای خودتون وایستین یعنی چی؟؟؟منظور واضحتر اگه منظورت اینه کوچکترین ناراحتی و اتفاق بگن خداحافظ یا ...

روی پای خود ایستادن یعنی داشتن شغل خوب وابسته نبودن مالی نه اینکه سر حل مساله ای زود قهر کردن و رفتن منظورم نیست منظورم اینه اگه واقعا نمیتونن با این مشکلات کنار بیان بتونن زندگی جدیدی رو شروع کنن نه اینکه یک شرایط بد عاطفی رو بوجود بیارن که مجبور باشن هم دیگه رو تحمل کنن بعدم یه بچه هم بیارن که اونم نابود کنن زندگی پایه اش اعتماده اگه قراره کسی به هر دلیلی خیانت کنه باید اون رابطه تموم بشه چون اگه واقعا رابطه اش رو دوست داشت خیانت نمیکرد

راهنمایی خواستید در خدمتم .تنها هر صورتی که به زندگیت نگاه کنی میفهمی هنوز مونده که از هم جدا بشین و میتونین از نو بسازین و علاقه و محبت رو به زندگیتون وارد کنید.از روانشناسی متنفرم به راستی فکر میکنم تنها یک جمله میدانند همه روانی هستند به جز من!!!وقتی نوشته ی یک دکتر روانشناس را با عنوان چگونه از رابطه مخفی همسرمان مطلع شویم؟؟را دیدم به راستی به این جمله خودم بیشتر رسیدم چرا نگفته چه کار کنیم عشق بین زوجین بیشتر بشه؟؟؟؟زندگی تان بهترین باشه ان شاالله.یه لبخند هم میتونه محبت رو زیاد کنه