2777
2789

دوستان ببخشید من چند مدت که به اینجا اومدم زیاد اینا رو دیدم،اول بگم که من مجردم و کنکوری و بیست سالمه.اینها رو که میبینم یه نگاه میکنم ببینم که واقعا خانما رو چه چیزی حساس هستند از بدی نظافت و دعواها و ....

میدونم همه ی اینا سخته و من میخونم که خدا قسمت کرد این اتفاقا تو آینده واسم پیش نیاد.!!!ببینید اونی که باهاتون ازدواج کرده حتما اینقدر بهتون علاقه داشته که باهاتون ازدواج کرده و یه سری اتفاقات بعدش این علاقه رو  کم یا زیاد تغییر میده مهم اینه چجور رفتار کنید.اینکه با یه نفر بوده یا حرف زده یا هر چیز دیگه که شما رو نسبت به زندگیتون بدبین میکنه تو لحظه از یاد ببرید سعی کنید یه کاری کنید که علاقه اش به شما زیاد بشه یه کاری کنید بفهمه اون رابطه پنهانی که داشته واقعا اشتباه بوده و کاملا پشیمون بشه با فهمیدنش و گفتنش نه تنها کاری درست نمیشه بلکه زندگیتون رو خراب تر میکنه میگه فهمیده و بخشیده این بارم روش و چندین بار دیگه تا آخر زندگیتون رو نابود میکنید.خیلی خیلی خیلی سخته با چشم خودت ببینی که بهت خیانت میشه یه چیزی باعث شده اون علاقه اش کم بشه و.. ولی تو نادیده اش بگیری و بگی اون حتما منو دوست داشته که با من ازدواج کرده.شما بزارید رو بی عقلی یا دیوانگی موقت ایشون به این فکر کن یه کاری بکنی باز بهت حداکثر علاقه رو نشون بده یه کاری بکن که اگه فهمید چه اشتباهی کرده فقط و فقط به فکر جبران باشه با خودش بگه این همون خانمیه که من باهاش این کار رو کردم من با این کارام چقدر اذیتش کردم اون وقته میبینه با این اتفاقها هنوز با علاقه کنارش هستی و تو رو با دنیا عوض نمیکنه.فکر کن حالا ته دره هستی باید اینقدر تلاش کنی باید اینقدر سختی بکشی تا با اون اوج برسی.همیشه به این فکر کن که چقدر دوست داشته که باهات ازدواج کرده.کاری نکنید که شک شما بیشتر بشه کاری نکنید از مشکوک شدنتون خبردار بشه همه این چیزارو نادیده بگیر با تموم وجودت بهش ابراز علاقه کن با تمام عشقت کنارش باش اون خودش پشیمون میشه نزارید زندگیتون نابود بشه.ان شاالله هیچ کس همچین اتفاقی براش نیفته.فقط یه خواهش میکنم یه لحظه صداش کن و ازته دلت بهش بگو دوست دارم و بغلش کن فقط این یکبار به خاطر من ببین چقدر دلش آروم میشه ببین چجور به روت میخنده.مواظب خودتون و اون سقف عاشقانه ای که باهم ساختید باشید.

بقول مازندرانیا تو نَخرده مَسی.. 

بغلش کنی پَست بزنه هچوقت اینجوری همچیو قشنگ نگا نمیکنی ما ک اب سرمون گذاشت ایشالله پستت ب بقیه کمک کنه✌️🤕

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی🤔 اگه یه مرد هم بهش خیانت بشه همین رفتارها رو باید بکنه🤔 هنوز مجردی درکی از ازدواج و زندگی ...

ممنون بابت نظر.به این فکر کردی چرا خیانت کرده؟؟؟فکر کردی چرا باید این اتفاقها رخ بده؟؟؟فکر کردی باید چجور رفتار کنیم یا نه گفتی اسمش خیانت نتیجه من طلاق میخوام؟؟؟؟امیدوارم هیچ وقت همچین چیزی برای هیچ کسی به وجود نیاد.

ممنون بابت نظر.به این فکر کردی چرا خیانت کرده؟؟؟فکر کردی چرا باید این اتفاقها رخ بده؟؟؟فکر کردی باید ...

اصلا مهم نیست چرا خیانت کرده خود خیانت مهمه طرف میتونه جدا بشه بعد هرکاری که میخواد انجام بده

بقول مازندرانیا تو نَخرده مَسی..  بغلش کنی پَست بزنه هچوقت اینجوری همچیو قشنگ نگا نمیکنی ما ک ...

ان شاالله کمک کنه.مطمئنم تصمیم گیری اشتباه بوده چرا پَست زد؟؟دلیلش چی بوده؟؟واسه اینکه باز دوستت داشته باشه کاری کردی؟؟؟

نمیشه یه نسخه رو درمورد همه پیچید عزیزم، ممکنه با این کارا پر رو تر هم بشه، و بگه آره خیانت کردم نفهمید پس بازم اینکار رو میکنم، جرئتش بیشتر بشه، آدمها با هم فرق میکنن، هر کسی یه شخصیت و قلقی داره، اگر خانم قصد ادامه زندگی با همسرش رو داره، بهتر با یه مشاور حرف بزنه و اصولی بره جلو، بخشیدن خیانت و فراموش کردنش به این راحتیا نیست عزیزم

عزیزم متن زیبایی بود احسنت من این کارو تجربه کردم شک الکی داشتم همجوره شوهرم و امتحان کردم دیدم همش سو تفاهم واقعا از خودم بدم اومد .همش فکر میکردم همسرم لابه لای گرفتاری هاش منو گم کرده دوسم نداره .اما چند وقته نشستیم دوستانه حرف زدیم و برام توضیح داد .باور کنید مطمئن شده بهش شک ندارم خیلی بهم نزدیک شده خیلی زندگیمون گرم شده .واسه همه ارزوی زندگی زناشویی گرم وپر از محبت آوازهایی بزرگ خواستارم

اصلا مهم نیست چرا خیانت کرده خود خیانت مهمه طرف میتونه جدا بشه بعد هرکاری که میخواد انجام بده

اگه دلیلش رو میدونستند شاید هیچ وقت نمیزاشتن خیانت بکنه.تا حالا واسه اینکه عشق بین شما و شوهرتون از روز قبل هر روز بیشتر بشه کاری کردید؟؟؟؟یا فقط ذهنیت منفی بوده؟؟؟

عزیزم انشالله ازدواج موفقی داشته باشی . از من بهت نصیحت که خیلی برای لزدواجت حساس باش ببین شخصی که اومده به اندازه بزرگ شده به عنوان همسر ایندت یا هنوز بچه اس . من شوهرم ۴۹ سالشه ولی رفتاراش عینه یه پسر ۱۲ ساله ی عقده ایه که تو کوچه بجه ها باهاش بازی نکردن بهش توپ ندادن .

رشد عاطفی و استقلال عاطفی مرد خیلی مهمه اینکه خانوادشو دوست داشته باشه خیلی خوبه ولی نه اینکه اولویت اولش باشه وخیلی چیزای دیگه .

بهدم انشالله هیچ وقت خیانت نبینی چون واقعا سخته . ولی مردی مه خیانت میکنه مشگل روانی داره کاری به همسرش نداره. من همسن تو بودم همش همین حرفا را میزدم میگفتم بابا انقدر زنو شدهر باید همو دوست داشته باشن که حرف مادر شوهر و خواهر شوهر اثر نکنه ولی وقتی مرد مرد نباشه زن میشگنه وخیلی چیزای دیکه 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

مشکوک بودن خیانت....کلا دوراه بیشتز جلوت نیست یا تا اخر پی جریانو بگیر برووو...یا کلااات سرتو کن تو برف....راه اول نیاز ب حامی داره ک خاتواده پشتت باشن ببینی بچت چی میشه کلا باید ی براوردی کنی ک میشه یا میتونی خودتو جمعو جور کنی و پی همچیو بمالی  تنت....راه دوم هم ک هیچ هستی واس خودتو بچت دیگه و بقولی ابرو داری میکنی میگذرونی کج دارو مریز ب روتم نمیاری

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...