2777
2789
عنوان

آزمون هوش کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 78 پست
عزيز دلم فدات شم به خدا نميدونم چطوري محبت اين مدتتو جبران كنم به خدا اگر بهم آرامش نميدادي ميمردم ...

کار خاصی نکردم عزیزم 😘💗💗💗
منم همچین روزهایی رو گذروندم ،اتفاقاً یک نفر همین جا خیلی آرومم میکرد و به ام دلداری میداد دلم خیلی هواشو کرده ولی چند وقته ازش خبر ندارم امیدوارم هرجا هست صحیح و سالم باشه 

انشاالله شما هم نینیه خوشگلتو صحیح و سالم به وقتش بغل میکنی و میای همین جا این حس خوب رو به بقیه انتقال میدی

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
کار خاصی نکردم عزیزم 😘💗💗💗 منم همچین روزهایی رو گذروندم ،اتفاقاً یک نفر همین جا خیلی آرومم میکرد ...

فدات شم عزيزم ان شالله آنومالي و بقيه چيزاهمًخوب باشه

باورت ميشه از الان نگران اونم هستم يعني چشمم ترسيده باوركن 

عزيزم بازم من و دعا كن فدات شم❤️🌹🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم عزيزم ان شالله آنومالي و بقيه چيزاهمًخوب باشه باورت ميشه از الان نگران اونم هستم يعني چشمم ...

قربونت برم حتماً به یادت هستم و دعات میکنم 

تورو خدا انقدر استرس نداشته باش بعداً کلی پشیمون میشی 😔

الان که پسرم تقریباً یک ساله شده نتیجه همه اون استرس هارو دارم میبینم

تا میتونی خودت رو سرگرم کن کتاب بخون فیلم ببین

برای دیزاین اتاق جوجو برنامه ریزی کن

اگه امکانش رو داری اصلاً تنها نمون

💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
قربونت برم حتماً به یادت هستم و دعات میکنم  تورو خدا انقدر استرس نداشته باش بعداً کلی پشیمون م ...

اره عزيزم حتما تمام سعيم و ميكنم

خدا گل پسرتو حفظ كنه برات عزيزم❤️

اره عزيزم حتما تمام سعيم و ميكنم خدا گل پسرتو حفظ كنه برات عزيزم❤️

💗💗💗💗

سلام عزیزم چطوری ؟ این دو شب حسابی به یادت هستم و دعات میکنم اصلاً غصه نخوریا منم این روزها رو حتی ب ...

سلام مرجان جون میشه درخواست دوستیمو بپذیری ،سوال دارم راجب آندومتریوز😔

سلام مرجان جون میشه درخواست دوستیمو بپذیری ،سوال دارم راجب آندومتریوز😔

آره عزیزم 💗💗💗

کار خاصی نکردم عزیزم 😘💗💗💗 منم همچین روزهایی رو گذروندم ،اتفاقاً یک نفر همین جا خیلی آرومم میکرد ...

سلام شما رو توی تاپیک راجع به ازمایش غربالگری پیدا کردم من ۲۳ سالمه ای وی اف کردم سونوم خوب بوده عدد انوتی ۱/۳ بود و ازمایشم ۱به ۷۰۰ شد ازمایش سلفری انجام دادم و منتظر جوابشم خیلی استرس دارم 

سلام شما رو توی تاپیک راجع به ازمایش غربالگری پیدا کردم من ۲۳ سالمه ای وی اف کردم سونوم خوب بوده عدد ...

سلام عزیزم خداروشکر همه چیز که خوب بوده ریسکت هم یک به ۷۰۰ خوبه  من یک به ۵۰ بودم

چون آی وی اف بودی خیلی کار خوبی کردی که سلفری دادی مطمئن باش همه چیز درسته

انشاالله که زودتر جواب سلفری رو هم میگیری مطمئن میشی که جوجومون سالمه سالمه

اصلاً استرس نداشته باش عزیزم💗💗💗

اگه سوالی داشتی بپرس بتونم کمکت کنم خوشحال میشم 

من برای مراقبت از محمدمهدی از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.

https://gahvare.net/i/5df9ffa7e7f8a

من برای مراقبت از محمدمهدی از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب ب ...

ای جونم چه جیگریه این محمد مهدی
خدابرات حفظش کنه 😍🙏🏻💗

سلام عزیزم خداروشکر همه چیز که خوب بوده ریسکت هم یک به ۷۰۰ خوبه  من یک به ۵۰ بودم چون آی وی اف ...

ممکنه به خاطر ای وی اف و اینکه فامیل هستیم ریسک رومتوسط زده اینا تاثیر میزاره تو ازمایش؟ 

دلم میخواد نگران نباشم اما همش تو فکرمه 

ممکنه به خاطر ای وی اف و اینکه فامیل هستیم ریسک رومتوسط زده اینا تاثیر میزاره تو ازمایش؟  دلم ...

آره عزیزم بیشتر بخاطر همون فاکتور فامیلیتون هستش

چون یکی از دلایل عمده برای ریسک سندرم ها ازدواج فامیلی هست

اگه واقعاً تو اطرافیانت کسی مشکلی نداره اصلاً به دلت بد راه نده

تازه اگه کسی هم باشه دلیل نمیشه که حتماً نینی شما هم اینجوری باشه

ببین من این رو به دختر خاله خودمم گفتم 

به شما هم میگم

دقت کن تو اطرافت همسایه ها دوستان و خانواده مگه چند نفر این مشکل رو دارن پس خیلی نادره و بیشتر این آزمایش ها جنبه احتیاط داره و تا نود و نه درصد موارد نتیجه کاملاً خوبه

فقط چون شما بارداری و حساسی این روند برات سخت میگذره و کاملاً هم طبیعیه 

من خودم هم این روزا رو و حتی بدترش رو گذروندم و فقط بهت توصیه میکنم تا میتونی حواستو پرت کن فیلم ببین کتاب بخون که زیاد فکر و خیال نکنی وگرنه بعداً پشیمون میشی

خیلی مراقب خودت و فرشته کوچولومون باش💗

آره عزیزم بیشتر بخاطر همون فاکتور فامیلیتون هستش چون یکی از دلایل عمده برای ریسک سندرم ها ازدو ...

خداروشکر همچین موردی تو اطرافیانم نیس .

خواهرشوهرمم ازدواجش فامیلیه بایکی از دخترعموهام که اوناهم ریسکشون متوسط بوده و مشکلی نداشتن خداروشکر. ان شاالله که نی نی من سالمه