2777
2789
عنوان

آزمون هوش کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 78 پست
خدا گل پسرتو برات حفظ كنه عزيزم

قربونت برم عزیزم
خیالت راحت باشه مطمئن باش خدا خودش بهترین ها رو سر راهت قرار میده
فقط خواهشاً استرس نداشته باش که بعدها مثل من خیلی پشیمون میشی
نمیدونم چطوری بهت اطمینان بدم که نود ونه درصد این آزمایش ها تجاریه و اصلاً به دلت بد راه نده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم عزيزم خيلي به دعات محتاجم دعام كن زنده بمونم 

حتماً دعات میکنم این حرفا چیه تازه اول راهی
قرار مامان یه فرشته کوچولو بشی انقدر زود کم نیار
انرژی مثبت بده به خودت واون طفله معصوم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
فدات شم عزيزم خيلي به دعات محتاجم دعام كن زنده بمونم 

سلام عزیزم چطوری ؟
این دو شب حسابی به یادت هستم و دعات میکنم
اصلاً غصه نخوریا
منم این روزها رو حتی بدترشو داشتم
توکلت به خدا باشه
و برای علی اصغر امام حسین (ع) صلوات بده💗💗💗

سلام عزیزم چطوری ؟ این دو شب حسابی به یادت هستم و دعات میکنم اصلاً غصه نخوریا منم این روزها رو حتی ب ...

سلام عزيزم خوبي؟

انقدر فكرو خيال كردم تو اين چندروز دارم دق ميكنم

نميدونم چرا بتام انقدر بالا بوده فكر بتا داره من و ميكشه😔

هنوز جوابم نيومده ممنون كه به يادمي دعام كن خيلي زياد

كل دنيا برام سياه و سفيد شده دعا كن حالم خوب بشه دعا كن خبر خوب بشنوم خيلي محتاجم خيلي پريشونم😔

سلام عزیزم چطوری ؟ این دو شب حسابی به یادت هستم و دعات میکنم اصلاً غصه نخوریا منم این روزها رو حتی ب ...

عزيز دلم خيلي ممنون ازت كه به ياد من هستي 

صميمي ترين دوستام هم به يادم نيستن 

من اين بچرو به سختي باردار شدم در كمال ناباوري بعد يك سال و نيم انتظار در شرايطي كه دكترا گفتن فقط اي وي اف خدا بهم دادش به خدا شبانه روز بابتش شكر كردم

نميتونم به نبودش فكر كنم

روزاي تعطيل يه ذره بهترم روزايي كه ميدونم آزمايشگاه بازه از ترس جواب تمام تنم ميلرزه و هر لحظه فكراي بد ميريزه تو سرم

آخ خداااااا چه سخت ميگذره 

عزيزم با دستاي كوچولو و معصوم پسرت براي بچه منم دعا كن سالم باشه

عزيز دلم خيلي ممنون ازت كه به ياد من هستي  صميمي ترين دوستام هم به يادم نيستن  من ا ...

الهی دورت بگردم انقدر استرس نداشته باش
مطمئن باش اگه خدا خواسته و بهت داده تا آخرش هم میخواد و سالم میمونه برات
منم همه این روزارو گذروندم خوب میفهمم چی میگی
دیشب کلی دعات کردم 🌷توکلت به خدا باشه
مطمئنم میای خبرای خوب میدی🙏🏻💗
تو این روزا نذر حضرت علی اصغر و دل بی تاب رباب کن مطمئن باش جواب میگیری

الهی دورت بگردم انقدر استرس نداشته باش مطمئن باش اگه خدا خواسته و بهت داده تا آخرش هم میخواد و سالم ...

عزيزم خيلي ممنون ازت آرومم كردي با حرفات

خدا ميدونه وقتي كسي ميگه برات دعا كردم چقدر اميدوار ميشم كه حتما دعاش مستجاب ميشه در حقم

عزيز دلمي ممنون ازت 

بازم من و فراموش نكن از دعات 🌸فداي محبتت 

ان شاالله بيام و خبر خوب بهت بدم 🙏

عزيزم خيلي ممنون ازت آرومم كردي با حرفات خدا ميدونه وقتي كسي ميگه برات دعا كردم چقدر اميدوار ميشم ك ...

انشاالله
اصلاً نگران نباش من دلم خیلی روشنه 💗💗💗

عزيزم قربونت برم خيلي خيلي مهربوني شما خدا مراد دلتو بده به حق جد بچم  بچه ي منم سالم باشه با ...

قربونت منتظر خبرهای خوبت هستم 🙏🏻🌷💗

قربونت منتظر خبرهای خوبت هستم 🙏🏻🌷💗

سلام مرجان جون خوبي عزيزم ؟

امروز جواب آزمايشم اومد عزيزم هنوز دكتر نديده ولي الحمدلله همرو زده low 

عزيزم ممنون بابت دلگرمي و آرامشي كه بهم دادي خيلي خانمي

برام بازم دعا كن بارداريم خوب پيش بره و حال بچم خوب باشه عزيز دلم ممنون ازت 

سلام مرجان جون خوبي عزيزم ؟ امروز جواب آزمايشم اومد عزيزم هنوز دكتر نديده ولي الحمدلله همرو زده low ...

سلام قربونت برم
خداروشکر انشاالله که همه چیز عالی پیش میره
حتماً برات دعا میکنم
خیلی خوشحال شدم برات😊💗

خیلی مراقب خودت و فرشته کوچولومون باش

سعی کن اصلاً استرس نداشته باشی 

همه مشکلات بارداری به خاطر استرس و وسواس فکری مادره تا میتونی از این دوران لذت ببر عزیزم😘😁😁

سلام قربونت برم خداروشکر انشاالله که همه چیز عالی پیش میره حتماً برات دعا میکنم خیلی خوشحال شدم برات ...

عزيز دلم فدات شم به خدا نميدونم چطوري محبت اين مدتتو جبران كنم

به خدا اگر بهم آرامش نميدادي ميمردم

چطور يكي ميتونه نديده و نشناخته از صميمي ترين دوستات بهتر باشه

خدا حفظت كنه عزيزم❤️

ممنون براي دعاهاي خيرت خدا پشت و پناه تو و گل پسرت باشه عزيزم