2777
2789
عنوان

هرجا میرم میگن بچت پسره

866 بازدید | 13 پست

هرجا پا میذارم همه میگن بچت پسره 

اما سونو گفت دختره البته چند روز پیش سونو رفتم دکتر ازم پرسید جنسیتیش چی بوده گفتم گفتین دختر یه جورایی باشک گفت چیکارکنم؟😑

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت پسرمیخواد؟ 

دلم که میخواست اما بیخیالش شدم بقیه نمیزارن بهش فکرنکنم سوپری میرم میگن خرید میرم میگن اصلا همههه جا 

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
از کجا میفهمن که میگن پسر؟ اصلا ربطی به علایم نداره ها  از این به بعد به همه بگو دختر تا دیگه ...

میگم

میگم

والا پسر هم تحفه ی خاصی نیست 

من دیشب یکی از اقواممون تعریف میکرد پدر یه خانواده فوت کرد مادره مونده دو تا هم پسر داره یه دختر ...دو تا پسره اومدن ارثاشونو گرفتن و رفتن 

حالا مادره با یه پول کم در به در شد 

حالا قبل زایمان همین مادره شاید میگفته پسر پسر ولی چه فایده ای داره

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
دلم که میخواست اما بیخیالش شدم بقیه نمیزارن بهش فکرنکنم سوپری میرم میگن خرید میرم میگن اصلا همههه جا ...

من رو بچه اولم همین بود 

همه میگفتن پسر 

ولی دختر بود 

اومد عزیزم عمرم دنیام شد الانم 6سالشه کلی کمک کارمه ودرکم میکنه 

انشالله سالم بیاد بغلت 

من همیشه میگم کسایی که نذاشتن از بارداریم لذت ببرم رو نمیبخشم هی استرس هی دخترو پسر....... 

واست مهم سلامتی و اینده درخشان بچت مهم باشه ازبارداریت و فرشته ای که امیداولش تو هستی لذت ببر و خدارو شکر کن 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
والا پسر هم تحفه ی خاصی نیست  من دیشب یکی از اقواممون تعریف میکرد پدر یه خانواده فوت کرد مادره ...

کلا ادم دوست داره از هر دوجنس داشته باشه اما خب من بیخیال شدم فقط میترسم پسر بشه یهو بعد زایمان شوک بزرگیه😑😢

کلا ادم دوست داره از هر دوجنس داشته باشه اما خب من بیخیال شدم فقط میترسم پسر بشه یهو بعد زایمان شوک ...

اصلا این احتمال رو نده که پسر میشه 

چون دختره ...انومالی اصلا احتمال خطا نداره 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن