2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه.باتجربه ها میخوام گوشی بخرم تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 49 پست

من خودم طرفدار پر و پا قرصه کالای ایرانی هستم..

ولی اگر شما گوشی جی ال ایکس بخرید صاحب اول و اخرش خودتون هستید..

من چند سال پیش به حمایت از کالای ایرانی خریدمش.و توقع داشتم تو سری های بعدی پیشرفتی کرده باشه

ولی دیدم اینطور نبوده..کیفیت زیاد خوبی ندارن..و به اندازه گوشی محکم و قوی و موندگار کار نمیکنه..

ولی متاسفانه بعد از مدتی از نظر شارژ و باطری به مشکل میخورن..و از نظر انتن دهی هم ضعیف..

اگر فکر میکنید میتونید بعد مدتی بفروشیدش انتخاب خوبی میتونه باشه..

وگرنه مشتری اول و اخرش فقط خودتون هستید!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدلای دیگه در همین حد 6 میلیون هستن این یک و نیم هست شما جی ال ایکس داشتین؟ یا شناختی دارین؟ میشه ب ...

از قدیم گفتن هر قدر پول بدی آش میخوری   

من پدر و مادرم با هم گوشی گرفتن چند سال پیش.... مامانم سامسونگ بابام جی ال ایکس.... الان هنوز که هنوزه گوشی مامانم سالمه کاملا هیچ مشکلی نداره ولی گوشی بابام دو سال پیش خراب شد رفت یه سامسونگ خرید   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
اره کامنت هاش رو دیدم گوشی آشغال چینی به تف بنده امروز میخری فردا بی دلیل واست خاموش میشه یا میسوزه

عجبا منم از همین میترسم  ولی گوشی یک و نیم خوب وجود نداره

اینی که میگم جی ال ایکس ایرانیه مشخصاتش خوب بود دوربین حافظه و همه چیزش خوب بوده ولی قیمتش خیلی خوبه یک و نیم هست

عجبا منم از همین میترسم  ولی گوشی یک و نیم خوب وجود نداره اینی که میگم جی ال ایکس ایرانیه مشخص ...

همش کاذبه هموطن..

انگار درای پولت رو دور میریزی..منم اولا شک داشتم..الان به واقعیت رسیدم

من خودم طرفدار پر و پا قرص هستما..ولی دیدم ک میگم..

بری 1100 نوکیا بخری ارزشش بیشتره.

من خودم طرفدار پر و پا قرصه کالای ایرانی هستم.. ولی اگر شما گوشی جی ال ایکس بخرید صاحب اول و اخرش خ ...

دقیقا از همینش میترسم بعد دو روز خراب بشه 

پس همون دست دوم بهتره فک کنم

اینم بگم راستی گوشی بابام که GLX بود و خراب شد مشکلش این بود که اصلا شارژ نگه نمی داشت یعنی مثلا الان 100% بود بعد از یه ساعت میشد 5% .... آخراشم که دیگه کلا نمیشد از شارژ درش آورد حتی یک ثانیه وگرنه خاموش میشد   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
دقیقا از همینش میترسم بعد دو روز خراب بشه  پس همون دست دوم بهتره فک کنم

گوشی دست دوم هم خودش یه عیب ایراد هایی داره..مهلت تست بگیرید ازش..

خرید اینترنتی نکنید..حضوری تست بگیرید.حداقل 24 ساعت..

اگر گوشی سالم باشه و طرف هم ادم حسابی. و ریگی به کفشش نباشه.قطعا قبول میکنه

عجبا منم از همین میترسم  ولی گوشی یک و نیم خوب وجود نداره اینی که میگم جی ال ایکس ایرانیه مشخص ...

کجاش ایرانیه

چینی آشغاله همه چیش چینیه اون لیبل ایرانی زدن

ایران یه دستمال کاغذی نمیتونه تولید کنه موادشو وارد میکنه اونوقت گوشی تولید کنه؟ 😒