2777
2789
عنوان

خیلی میترسم بیاین(کرونا)

325 بازدید | 26 پست

سلام دوستان امروز ک از خواب بیدار شدم گلوم خیلی درد میکنه چیکار کنم نکنه مریض شدم😢دیشب موهام خیس بود جلو کولر خوابیدم😣هیچ علایم دیگه ای ندارم فقط گلوم انگار ورم کرده😧کسی اینجوری بوده؟؟

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..

نترس کرونا نگرفتی کرونا با گلو درد شروع نمیشه در ۸۰ درصد افراد با تب و لرز شروع میشه

اماخودم که کرونا گرفتم اول حس سرماخوردگی تو گلو داشتم اما برای تو کرونا نیس

خدایا شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیشب تو حیاط خوابیدم نامزدم نبود پتو بندازه روم گلو درد گرفتم من عادت ندارم پتو بندازم روم شبم خوابم ببره قشنگ انگار مردم😶😶😶

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
نترس کرونا نگرفتی کرونا با گلو درد شروع نمیشه در ۸۰ درصد افراد با تب و لرز شروع میشه اماخودم که کرو ...

از کجا مطمعنی؟؟😕یعنی از گلو درد شروع شد؟😢

منم دیشب تو حیاط خوابیدم نامزدم نبود پتو بندازه روم گلو درد گرفتم من عادت ندارم پتو بندازم روم شبم خ ...

منم دیشب تنها خوابیدم😡

ی آب نمک گرم غرغره کن....مایغات گم بخور...بعدم ی کم گلاب بخور.. بخور گرم بگیر..

اب نمک غر غره کردم بقیه رو هم امتحان میکنم مرسی عزیزم

مادرشوهر عمم کرونا گرفته پسر عمم شبا پیشش میخوابید رفته خونه بابام اینا نمیدونسته اونموقع.بنظرتون ناقل بوده پسرعمم؟یعنی الان ما هم ناقلیم؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
از کجا مطمعنی؟؟😕یعنی از گلو درد شروع شد؟😢

نه گلو درد نداشتم حس سرماخوردگی تو گلو هام بود حس میکردم میخوان متورم بشن البته یک شب اینجوری بودم که بعدش به ناکجا آباد کشیدم با کرونا

کرونا نگرفتی نترس الان یه قرص پنی سیلین یا اموکسی سیلین بخور خوب میشی دکتر هم نرو فعلا مراکز درمانی خیلی آلودن

خدایا شکرت 
اب نمک غر غره کردم بقیه رو هم امتحان میکنم مرسی عزیزم

چندین بار 

حتی میتونی گلابم غرغره کنی.....ی ویروس کش عالیه ی

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
مادرشوهر عمم کرونا گرفته پسر عمم شبا پیشش میخوابید رفته خونه بابام اینا نمیدونسته اونموقع.بنظرتون نا ...

یه هفته خودتونو قرنطینه کنید.....خدا نکنه ولی امکانش هست