2777
2789

بعضی وقتا میشینم با خودم فک میکنم که نه بابا، دیگه آدمای کوته فکر وجود ندارن، اما با دیدن یه سری چیزا مثل این تاپیک شک‌ میشم

چرا اینقدر راحت به یه دختر توهین میکنید؟؟؟؟ 

چرا فک میکنید چون تو جمع دوستاش پسر هم هست دختر خرابه؟و حقشه بهش پیشنهاد ناجور بدن؟ وقتی شما که زن هستید اینجوری فک میکنید خب مشخصه که حق رو به متجاوز میدن، شما خیلی هاتون پسر دارید، با این تفکر پسرتون رو بزرگ میکنید؟؟؟؟ 

اصلا تاحالا تو جمع دوستاتون پسر بوده؟ کی گفته که همه ی پسرا بدن؟ خیلی از پسرا از صدتا دختر با مرام ترن و هرگز بهت چشم بد ندارن 

مگه فقط رابطه های دوستی به قصد رابطه ی جنسی هست؟؟؟؟ 

تورو خدا بسه 

ببین این جور ادما اصولا دلشون میخواد ولی ننه باباشون نمیذارن واسه همین عقده ای شدن دست خودشون نیست بهشون حق بده عقده ای هستن😁

کشوری که اسم قبرستوناش بهشته,معلومه مردمش تو چه جهنمی زندگی میکنن_آنچه ب دور خورشید میچرخد زمین نیست،جنایت است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟ کی به دخترهای اهوازی نگاه چپ انداخته

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ببین این جور ادما اصولا دلشون میخواد ولی ننه باباشون نمیذارن واسه همین عقده ای شدن دست خودشون نیست ب ...

فقط پروفت سر گیجه گرفتم 😂

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜

عزیزم هرکس براساس تجربه های خودش اینجا نظر میده ناراحتی نداره😊

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

ولشون باو

کسایی که انقدر راحت بقیه رو قضاوت میکنن خودشون همه کاری کردن الان نقش آدم خوبا رو بازی میکنن

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
ببین این جور ادما اصولا دلشون میخواد ولی ننه باباشون نمیذارن واسه همین عقده ای شدن دست خودشون نیست ب ...

بخدا من‌ دلم میگیره این رفتارارو میبینم 

دلم میگیره میبینم هم جنسای من حتی درک درستی از روابط ندارن و دارن پسراشونو با همین تفکر بزرگ میکنن 

باور کن هرچی میگذره به این نتیجه میرسم که آدم تو این سایت نیاد اعصابش راحتتره تا بیاد و با یکسری معلوم الحال دهن به دهن بشه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

چرا انتظار روشنفکری اروپایی داری وقتی خوده کسیکه تاپیک زده افکارش از عهد بوق اومده و قصدش تخریب جنوبیاست ...ضمنا اینجا ایرانه بازم طرف دو روز بعد شاید پیشنهاد بده که اونم ب نظرم توهمه ولی شما برو فیلم اروپاییها که رفتارشون ملاک خودت کردی ببین تو هر فیلمی طرف با هر کسی برقصه اشناییش یک ساعته هم باشه میبوستشو .... پس الکی دم نزنید تهه همه ی با هم بودنای جنس مخالف رابطس فرقش فقط موقعیتش و رفتاره دو طرفه

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰