2777
2789
نه عزیزم همینشم خوبه خداروشکر کن تقویتش کن تا یک ماه با روغن کرچک اصل بخدا تاثیر داره  اگه خیلی ...

ممنونم کمک بزرگی بهم کردی عزیزم...

این زندگی انتخاب من نبود،این زندگی انتخابم کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم امیدوارم  عکس دارم ولی اینجا بفرستم پخش نمیشه ؟ یا میتونم فقط از ابروهام بفرستم& ...

فقط ابروتو اگه میتونی بفرس...

این زندگی انتخاب من نبود،این زندگی انتخابم کرد...
لطفا بفرست ببخشید سایه آبرو هم بده؟من میخوام انجام بدم شک دارم 

در خواست دوستی میدم بیاین واتساپم اونجا میفرستم واضح چون اگه عکسو برش بدم خیلی تارو کم کیفیته  خداییش عکس قبلا ابروهامم میفرستم ببین 😢 دلم تنگ شده واسه ابروهام 😭

جدی میگی ؟خداخیرت بده من تصمیم داشتم بزنم حب شد نرفتم 

اره خواهری نازنینم این کارو انجام نده بخدا من خوشحال میشم وقتی خیلیارو از این کار منصرف میکنم اینا فقط یه مشت رنگه میره زیر ابرو و چهره رو بد بد بد میکنه 99درصد افرادی که این کارا رو میکنن با ابروهاشون پشیمون میشن فقط یک در صد هستن که رازین اونا واقعا یا هیچی هیجی ابرو ندارن یا بهشون خیلی اومده که انقد رازین اما به مرور شاهد تغییر رنگ و پخش شدن رنگای زیر ابروشون میشنو همونا هم به اشتباهشون پی میبرن