2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای پاک کنی 

من ریمو کردم امروز چون قبلا دو بار ساکشن زدم که پاک بشه ولی فقط کمرنگ شد امروز ریمو کردم  الان زخمه  

واقعا افتضاح بود و سنمو برده بود بالا 😑😭😭

خدا کنه پاک شده باشه سه روز دیگه باید برم حمام 😢

من ریمو کردم امروز چون قبلا دو بار ساکشن زدم که پاک بشه ولی فقط کمرنگ شد امروز ریمو کردم  الان ...

منم به سرم زده بود اینکارو بکنم دقیقا شوهرم نزاشت گفت سنو میبره بالا

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
چرا میخوای پاک کنی؟  منم میخوام برم بکنم...بده مگه؟؟

چهره دخترونه رو از بین میبره و دقیقا 10سال میذاره رو سنت و چهره خوشگلتو خراب میکنه بخدا من افسرگی کردم  تعریف از خودم نمیکنم ولی عاشق چهره و ابروهام بودم اما گول خوردمو این کار احمقانه رو انجام دادم هر وقت عکسای قبلمو میبینم گریم میگیره 😢

چرا میخوای پاک کنی؟  منم میخوام برم بکنم...بده مگه؟؟

من خواهرونه بهت میگم این کارو نکن به جان عزیز ترین فرد زندگیم پشیمون میشی اینا فقط یه مشت رنگه که میره زیر ابروهات و چهره خوشگلو معصومتو تبدیل به چهره زشتو زمخت میکنه 

چهره دخترونه رو از بین میبره و دقیقا 10سال میذاره رو سنت و چهره خوشگلتو خراب میکنه بخدا من افسرگی کر ...

ای وای ایشالا که درست میشه عین قبلش

ولی من ابروهام اصلا حالت و شکل نداره و خیلی خالیه احساس میکنم میکرو کنم خوب میشه...

این زندگی انتخاب من نبود،این زندگی انتخابم کرد...
من خواهرونه بهت میگم این کارو نکن به جان عزیز ترین فرد زندگیم پشیمون میشی اینا فقط یه مشت رنگه که می ...

من امروز ریموش کردم خدا کنه که کامل پاک شده باشه الان زخمه 😢

ای وای ایشالا که درست میشه عین قبلش ولی من ابروهام اصلا حالت و شکل نداره و خیلی خالیه احساس میکنم م ...

نه عزیزم همینشم خوبه خداروشکر کن تقویتش کن تا یک ماه با روغن کرچک اصل بخدا تاثیر داره  اگه خیلی خالیو کم پشته زیر ابروهاتو بر ندار اصلا ابروهاتو برشون ندار بذار خوب رشد کنن و هر روز  روغن بزن بهشونو با یه برس ابرو یا یه مسواک جداگونه ابروهاتو بده به سمت بالا انقد خوشگل میشه ک نگو منم قبل اینکه دست به این کار احمقانه بزنم همین کارو میکردم بخدا خیلی شیک میشد همه فک میکردن لیفت دادم