2777
2789

شوهرم هر موقع هرجا پول کم میاره همش از من میخواد که به خانوادم یا دوستام براش پول قرض کنم.درسته پس میده اما دیگه از این کارش خسته شدم.چیکار کنم

عزیزم بیا تاپیکم در مورد افزایش درامد در بورس و طلا و...همفکری میکنیم

اگه پیشنهادی داری بگو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4723537/راه-های-افزایش-سرمایهدوستان-بیاین-همفکری-کنیم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه قبول نکن ، بگو نمیشه یا بگو داشتن خرج فلان چیز کردن ، یا بگو ندارن و ... خلاصه دلیل بیار و انجام نده 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
عزیزم بیا تاپیکم در مورد افزایش درامد در بورس و طلا و...همفکری میکنیم اگه پیشنهادی داری بگو htt ...

چه اعصاب خورد کنی شما از صبح تا حالا تو همه تاپیکا هستی برات گزارش میزنم دیگه

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

شاید  باکسی راحت نیس مطرح کنه، و اینکه خونوادش حمایتش نمیکنن، اونم برا زندگیتون میخواد حتما،سخت نگیر وقتی خوش قوله

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چه اعصاب خورد کنی شما از صبح تا حالا تو همه تاپیکا هستی برات گزارش میزنم دیگه

چرا وقتی دارم ب بقیه کمک میکنم اینقدر عصبانی میشید

شما حتما وضع مالیت خیلی خوبه و نفست از جای گرم بلند میشه و هیچ مشکل مالی نداری

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...