2777
2789
عنوان

با آدم حسود چه باید کرد؟

129 بازدید | 14 پست

به کسی که هی برات پروفایل میزاره و بهت شدیدا حسودی میکنه و هی تیکه میداره 

و بعد فکر میکنه تمام دنیا بهش حسودی میکنن 

چجوری باید رفتار کرد؟ 

چه پروفایلی بزارم خفه شه، بفهمه اصلا مهم نیست برام

اللهُ یکفی... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه پروفایل هم نگا میکنید؟🙄🙄🍭🤔

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

پیشرفت کن و از پیشرفت هات غیر مستقیم مطلعش کن. اما به هیچ عنوان جواب کنایه هاشو نده. بزار ببینه ک برات مهم نیست. 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
شاید با شما نباشه هر دفعه با یکی باشه بعضیا کلا اینطورن فک‌میکنن همه بهشون حسودی میکنن😂

میاد بعد به یک دلیلی به من پیام میده تا ببینم پروفایلشو

اللهُ یکفی... 
مثلا چیکار میکنی؟ 

مثلا اگه به رابطم با کسی حسادت میکردن میومدم هر چی که بود رو تعریف میکردم بیشتر حرص بخوره 

یا اگه به خریدام حسادت میکرد میومدم مو به مو میگفتم اینارو خریدم 

حالا بعضی حسودا فقط خودشونو نابود میکنن حسودای اطراف من از اونا بودن که میخواستن اونایی که بهشون حسودی میکردنو نابود کنن و رابطشونو با همه خراب کنن هر لحظه باید منتظر حملشون میبودم و بدبختی همکلاسی بودن باید تحمل میکردی اگه کاری نداشتم باهاشون قطع رابطه میکردم