2777
2789

از وقتی به خاطر کرونا ماسک میزنم گونه هام و چونه م پر از جوش قرمز درشت شده.سه هفته ست کلیندامایسین میزنم فایده نکرده.به نظرتون ماسک زدنو بزارم کنار درست میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بذار کنار کرونا بهتر از جوشه😒😒😒

منم جوش زدم.چونه ام پر از جوش ریز شده ولی دیگه چاره ای نیست.میزنم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

واقعا ربط داره ب ماسک؟😶

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

ببین من ب عمرم تنها جوش هایی ک میزدم روی چونم و نزدیک پریودیم بود خیلی کوچولو دور روزه خوب میشد

از وقتی ماسک میزنم جوش دوران بلوغ دراوردم اصلا ی جوری ک حس میکنم قراره عروس شم😂😂😂

ماسک نزنی خوب میشه ولی ی زنده ی زشت باشی بهتر از ی مرده ی خوشگله