2777
2789
عنوان

موهام..

123 بازدید | 14 پست

من از بچگی تا یکم موهام بلند میشد موخوره میگرفت کوتاه میکردم و این کار هر سال تکرار میشه از شانسم، الان دیگه بیشتر  دارم میرسم بهشون،، از شونه هام یکمی پایین ترن، به نظرتان چند سال دیگه اگه دیگه کوتاه نکنم بلند میشه تا کمر؟ ؟، چند وقت دیگه؟؟؟؟؟؟ خیلی حسرتش رو دارم.میشه نظر بدین ممنون    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رشد موهات داره . من از کلاس سوم تموم شد دیگه کوتاه نکردم شیشم تا کمرم بود 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

[QUOTE=146976633]بستگی به رشد موهات داره . من از کلاس سوم تموم شد دیگه کوتاه نکردم شیشم تا کمرم بود [/QUOTE ] اره عزیز جان، اصلاً رشد ندارن روزی ده بار سانت میکنم ولی دریغ از یکم بزرگ شدن، فقط بلدن موخوره بزنن واسه من   

[QUOTE=146976633]بستگی به رشد موهات داره . من از کلاس سوم تموم شد دیگه کوتاه نکردم شیشم تا کمرم بود ...

روزانه که معلوم نمیشه 😂

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!