2777
2789
عنوان

هشششدداررر🙏🙏🙏🐄🐄🐄👎👎👎😐

608 بازدید | 12 پست

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

حالا برید عروسی گردش چیه تو خونه بمونید بپوسید😐ماسکم نزنید بابا چیه نفس ادم میگیره😕دسکشم که دیگه بیخخخییاللللل ......🙄

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

کادر درمان خسته اند😔

ماسک بزنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مهمونی و عروسی وعزا و تجمع نرید لطفا🙏🏻🙏🏻

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کردی بردارم

ببین صورت پسرمو با سیلی زده بود😔😔

واااااااااااااییییییی آه بچه میگیرتش😭😭😭😭

کار هر روزشه این یکیو فقط عکس گرفتم😭

معتاده دیگه... سری میزنه آخه بچرو جیگرم کباب شد بشکنه دستش

بیا خصوصی فداتشم

سلام غریبه جون عزیزم من خیلی تو فکرتم شوهرت برنگشته‌ هنوز؟

نه فداتشم امروزم الکی گفت راه  افتاده ولی فهمیدم دروغ میگخ 😔

الهی بمیرم برا دلت بخدا من در جریان زندگیت هستم هرروز میام سر میزنم به تاپیکات خیلی برات دعا میکنم

خدا نکنه مهربونم واقعا ازت ممنونم واقعا به دعا نیاز دارم خدا به حق علی هر چی میخوای بهت بده🌹🌹🌹

فدات‌ خواهری‌ روی ماه گل پسرت روبجام ببوس‌ قربون صورت کوچولوش

دورت  بگردم یه دونه ای😘😘😘

سلام عزیزم داستان زندگی ات را خوندم خیلی ناراحت شدم ولی بعدش گفتی شوهرت ترک کرده زندگیت خوبه خوشحال شدم چطوری شد؟ دوباره اعتیاد داره ؟؟ ببخشید ازت میپرسم باور کن نماز اول وقت خیلی میتونه کمکت کنه و قرآن و ذکر زیاد بگو توکل به خدا ایشالله که روی خوش زندگی را شما هم میبینی .😪😪😭😭

💖عاشق خانواده ام هستم💖