2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 51 پست

من که دارم میمیرم از غصه....دلم خوش بود پارسال زیر علم حضرت عباس انقده نذر نیاز کردم ولی هیچی نش.محرمم داره میاد

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توی این اوضاع کشور هر چی نی نی نداشته باشی بهتر هست به خدا

قول میدم بیرون نرم.مثه همین الان

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
از ته دلم برات دعا کردم ان شالله به زودی یه نی نی میاد تو دلت😍

عزییییییزم.ان شالله.از نی نی خودت بخاه دعا کنه

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
منم ۹ ساله دلم میخواد😔

بمیرم برا دلت میدونم چی کشیدی منم ۶ ساله خدارو قسمش میدم ب عزت و جلالش همین امسال ی نینی سالم و صالح بده بهت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم دلم نی نی میخواد😔 ولی قاعدتا اول باید شوهر بخواد😕

ان شالله به زودی بهترینش نصیبت بشه به حق امام جواد

من که دارم میمیرم از غصه....دلم خوش بود پارسال زیر علم حضرت عباس انقده نذر نیاز کردم ولی هیچی نش.محر ...

منم تو مراسم شیرخوارگان چقدر دعا کرد امسال خودم مامان بشم ولی خب خدا نخاست

بمیرم برا دلت میدونم چی کشیدی منم ۶ ساله خدارو قسمش میدم ب عزت و جلالش همین امسال ی نینی سالم و صالح ...

سخته انتظار😥😔

خدا دامنتو شماروهم سبز کنه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سخته انتظار😥😔 خدا دامنتو شماروهم سبز کنه 

انشالله

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘