2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش اشک میاد توچشام ولی به روی خودم نمیارم 

منم اویل اینجوری بودم.الان دیگه انگار پوستم کلفت سده ولی..

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
منم تو مراسم شیرخوارگان چقدر دعا کرد امسال خودم مامان بشم ولی خب خدا نخاست

دقیقا منم شیرخوارگان رفتم .الان دوساله میرم نشده.انقدم لباس حصرت علی اصغر میگیرم هرسال میگم میپوشونم بهش ولی نمیشه

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
ان شالله به زودی بهترینش نصیبت بشه به حق امام جواد

وای مرسی عزیزم😘

ایشالا خدا زودِ زود یکی از فرشته هاشو قسمتت کنه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

سلام عزیزم... 

الهی که به زودی زود مامان بشی. 

شهر شما نماز جمعه برگزار میشه؟ اگه آره حتما برو بعد از نماز جمعه و قبل از نماز عصر دو رکعت نماز بخون... خیلی سفارش شده. ان شاءالله دست خالی بر نمیگردی. 

دو رکعت مثل نماز صبح. فقد رکوع و سجده هاشو باید طولانی کنی. بعدشم یه دعا داره. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
انشالله عزیزم همین امشب خدا بذاره تو دامنت به حق امام شهید امروز 

چه دعای قشنگی..برای شمام خیر برکت و سلامتی ان شالله

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
دقیقا منم شیرخوارگان رفتم .الان دوساله میرم نشده.انقدم لباس حصرت علی اصغر میگیرم هرسال میگم میپوشونم ...

توکل بر خدا.صبرشو بده بهمون

توکل بر خدا.صبرشو بده بهمون

😢😢😢😢

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
منم میخام ولی هنوز باباش نیست که خودش باشه⁦☹️⁩ 

به زودی یه فرشته نصیبت بشه به حق امام جواد

منم دلم میخواد ولی چه میشه کرد که هنوز باباش نیست

ان شالله به زودی یه مرد عالی نصیبت بشه به حق امام جواد

سلام عزیزم...  الهی که به زودی زود مامان بشی.  شهر شما نماز جمعه برگزار میشه؟ اگه آره حت ...

به خدا انواع نماز و دعا رو خوندم.همبن امروز ختم ۱۴۰۰۰ یا جواد تموم کردم.ولی خب نشده خدا نخاسته هنوز..دعا کنید برام