2777
2789
عنوان

کرونا ومسافرت

80 بازدید | 10 پست

خانوما شماحاضرید تو این وضعیت برین مسافرت با بچه کوچیک؟ من نمیخوام برم ولی شوهرم وخانوادش اصراردارن بریم بگید چیکارکنم؟ 

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی مصل خانواده شوهرت پا میشن میرن مسافرت به هیچ جاشونم نیس یکیم مثل من ۶ماهه تو خونم کارم به ...

منم یک خانواده شوهرم رو ندیدم الان اصرار دارن بریم پیششون.من هربارشوهرم رو قانع میکنم بی خیال بشه بتز اونا نظرش رو عوض میکنن

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
منم یک خانواده شوهرم رو ندیدم الان اصرار دارن بریم پیششون.من هربارشوهرم رو قانع میکنم بی خیال بشه بت ...

با با گوش نکن به حرفشون خدایی نکرده بچت کرونا گرفت اونا میخوان چیکار کنن واست؟؟؟؟بچه ها خیلی بدنشون ضعیفه یه کاری نکن بعدا پشیمون شی

واي تو مني يا من توام مث مني ديگه من نميررررم منو ب اجبار ميبرن☹️😭

منم دارن به زور میبرم میگن بعد یکسال باید بیای بعدش باهم برمیگردیم میایم خونتون. دلم میخواد گریه کنم من نگران پسرمم

با با گوش نکن به حرفشون خدایی نکرده بچت کرونا گرفت اونا میخوان چیکار کنن واست؟؟؟؟بچه ها خیلی بدنشون ...

منم تصمیم گرفتم نرم نهایت یه دعوای حسابی باشوهرم میکنم چند روزم قهرمیکنیم

منم تصمیم گرفتم نرم نهایت یه دعوای حسابی باشوهرم میکنم چند روزم قهرمیکنیم

دعوا واسه چی اگه شوهرت منطقیه باهاش حرف بزن بگو خدایی نکرده بچه گرفت و فلجش کرد یا مشکل خیلی جدی براش پیش اومد خودتو میبخشی بگو اینجوری باید همش استرس داشته باشیم واکسنش که داره میاد یکی دوماه دیگه با خیال راحت میریم مسافرت یه کم هندوونه بزن زیر بغلش😂

دعوا واسه چی اگه شوهرت منطقیه باهاش حرف بزن بگو خدایی نکرده بچه گرفت و فلجش کرد یا مشکل خیلی جدی برا ...

عزیزم چندبار راضیش کردم اونم قبول کردم ولی خانوادش نظرشو عوض کردن. فردا که بیاد بهس میگم من نمیام فوقش بحثمون میشه