2777
2789
عنوان

شوهرم دوران دوستیمون اسم منو خالکوبی کرده الان پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4499 بازدید | 58 پست
مرکز پوس و موی ایرانیان بفرست بدون اینکه اثری بمونه ریمو میکنن 

رفت اونجام😭گفتن نمیشه پاشم یه دکتر رفت خیلی پول گرفت ولی الان پاش خیلی ترسناک شده شبیه پای زامبیا شده اونروز جورابشو دراورد بابام گفت پات چیشده گفت اب جوش ریخته سوخته

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد منم میخواست بزنه خودمم دوست داشتم البته تو دوران دوستی میخواست بزنه یه روز یکی از دوستاش گفت من میخواستم بزنم دوستم گفت نزن اسم هرکیو بزنی از دستش میدی ولی زدم تهش با وجود کلی عشق همسرم ازم جدا شد این شد که نامزدم ترسید و اسممو نزد😂 الانم عطر نمیخره گل زرد نمیده دیوونس کلا 

دیگه عزیز کسی که خربزه میخوره پای لرزش میشینه😑

من نگفتم خالکوبی کنه من خوشم نمیاد از خاوکوبی اصلا فقط بهش گفتم از کجا میدونستم این،کارو میخاد کنه اخه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
بهش راستشو بگو و اينكه اگر بابات اومد خونتون تيشرت آستين بلند بپوشه يا از حرفاي بابات ناراحت نشه

ایمقدر بهش گفتم جلوی بابام اینو نگو این کارو،نکن فلان نکن بثال نکن الانم بهش بگم تو خونمون استین کوتاه نپوش وقتی بابام میاد میدونم ناراحت میشه

نامزد منم میخواست بزنه خودمم دوست داشتم البته تو دوران دوستی میخواست بزنه یه روز یکی از دوستاش گفت م ...

😂😂😂😂منم عطر اعتقاد دارم اونم دارههه😂😂😂

بزار  باشه قشنگه که 😁

نمیدونم چرا حس خوبی ندارم نسبت بهش