2777
2789

اون موقه من دوست بودیم من فقط بهش گفتم فلانی اسم زنشو خالکوبی کرده بچه ها تتو نه خالکوبی سبز رنگ میشه منم دوتا اسم دارم توشناسنامه منیرس ولی همه از بچگیم صدام کنن نرگس فرداش دیدم رفته دوتا اسمم خالکوبی کرده اواش حس خوبی داشتم ولی الان اصلا حس خوبی ندارم به خالکوبیاش نمیتونمم بگم پاک کنه رو پاش یه خالکوبی داشت رفت لیزر کرد جاش خیلی بد شده پاهاش گوشت اضافی اورده نمیخام بدنش و دستشم اونجوری بشه از طرفی ام میترسم عروسی کردیم بایام یه وقت اومد خونمون ببینه خالکوبیشو کلی بازی دربیاره  (تاپیک قبلیم نوشتم اخلاقای بابامو)الان عقدیم میاد اینجا لباس استین بلند میپوشه،ولی خونه حودمون نمیشه 😭تروخدا بگید چیکار کنم من نمیخاستم اصلا خالکوبی کنه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن شوهره منو باید ببینی😑😑 بیخیال بابا.. تازه اسم یکی از دوز دختراشم هس😐😂

خسته نباشه

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

😂😂😂😂چه باحال 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بابای منونمیشناسی

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

چطور نزدی شتکش کنی😓

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔