2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 166 پست
این ونمیدونم اما بعضی قرصای هورمونی باعث میشن بی بی چک مثبت نشون بده 

ن نخوردم عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد قرص کلومیفن این طور نیست. اما در مورد آمپول هاش سی جی بله ممکن است اشتباه نشان دهد. 😋😋😋😋گلی زدم تو سایت نوشته این قرص بی بی رو کاذب نمیکنه مادرشدی 😋😋😋😋جواب ازتو گرفتی من ولایک کن 

چون که تقدیر چنین است چه تدبیر کنم 😓
وای نه نمیشه  شوهرم میره ماموریت چندماه 😔😔😔 نمیدونم چرا حالا پنج روز جلوترم پریود شدم  ...

چقد سخت 😓😓من ماه اول اقدامم یه هفته جلوتر پری شدم ماه دوم مثبت شد شما نباید اقدام وول کنی الان رحمت امادگی پیدا کرده تا چندماه دیگه بیاد دیره البته هرچی خدابخاد

چقد سخت 😓😓من ماه اول اقدامم یه هفته جلوتر پری شدم ماه دوم مثبت شد شما نباید اقدام وول کنی الان رحم ...

شهریور میره   بنظرت باردار میشم؟ تا اون موقع؟ 

حالم بده چندساله جلوگیری کردم نزاشت بچه دار بشم الان راضی شده 

بنظرت میشم؟

شهریور میره   بنظرت باردار میشم؟ تا اون موقع؟  حالم بده چندساله جلوگیری کردم نزاشت بچه دا ...

چرانشی عزیزم صددرصد میشی اما اگه اقدام منظم نداشته باشی دیر تر جواب میگیری من یه هفته جلوتر از پریودم پری شده بودم به دکتر گفتم گفت رحمت امادگی بارداری رو داره الان شما بعد پری باید یه شب درمیون اقدام کنی من خودم که اینطوری جواب گرفتم 

شهریور میره   بنظرت باردار میشم؟ تا اون موقع؟  حالم بده چندساله جلوگیری کردم نزاشت بچه دا ...

خیلی فرصت داری که هنو پری تموم شد ازشب بعدش شروع کن تقویت کن هم خودتو هم همسرتو 

چرانشی عزیزم صددرصد میشی اما اگه اقدام منظم نداشته باشی دیر تر جواب میگیری من یه هفته جلوتر از پریود ...

دارم یه شب در میون  باید پنجم پری میشدم امروز شدم 😔😔😔 وقت ندارم اگه داشتم خوب بود 

نه کجاش زیاده 😑😑😑من چندروز پیش رفتم دکتر زنه ۴۷ سالش بود نمیدونم چجوری حامله شد امادیگه جلوگیری ن ...

چهارساله ازدواج کردم باید زودتر میاوردم تقصیر شوهرم بود همش عقب انداخت   من شهرم غریبم همش تنهام 

ممنون از دلداریت ❤