2777
2789

سلام دوستان من یه دختر ۱۸ ماهه دارم و دو روز فهمیدم باز باردارم، قصد انداختن بچه رو هم ندارم چون هم هفته اش بالاست و هم دوست ندارم

ولی حالم خیلی بد ،سه روز کارم گریه است نسبت به دخترم عذاب وجدان دارم، میشینم تو صورتش نگاه میکنم و گریه میکنم، آخه من دخترم بعد ۷ سال آوردم میترسم زود بزرگ شه عزیزی اش کم بشه،

لطفا راهنمایی کنید و از تجربیات تون بگید

عزیز دلم🥰🥰

من دقیقا یک هفته بعد اینکه دخترمو از شیر گرفتم باردار شدم پسرم رو

اولش گریه کردم کلی

و حتی به قصد سقط رفتم دکتر خدا ببخشه منو

ولی الآن انقدر خوبه 

دوتایی با هم بازی بازی میکنن و عاشق هم هستن 

با هم بزرگ میشن 

اصلا بچه های خدا خواسته جور عجیبی شیرین میشن باور کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم🥰🥰 من دقیقا یک هفته بعد اینکه دخترمو از شیر گرفتم باردار شدم پسرم رو اولش گریه کردم کلی ...

ایشالله که همینطور، اتفاقا منم فکر میکنم خیلی واسه هم خوب بشن چون هر دو دختر هستن ،متاسفانه من هفته ۱۵ هستم و فهمیدم، ولی انقدر اطرافیان بهم انرژی منفی دادن انقدر گفتن عزیزی دخترت با این بارداری کم کردی حالم گرفته است، ایشالله خدا بچه هات واست نگه داره عزیزم😍😍😍

فاصله بچه های من دوسال و دوماهه،،سخته ،ولی هرچی بزرگترمیشن بهتر باهم بازی میکنن،،دخترو پسر دارم...فقط نکنه یه وقت زایمان کنی و از دخترت غافل شی،،،بیشتراز قبل بهش برس

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
فاصله بچه های من دوسال و دوماهه،،سخته ،ولی هرچی بزرگترمیشن بهتر باهم بازی میکنن،،دخترو پسر دارم...فق ...

منم دقیقا نگران غفلتی هستم که ممکن نا خواسته پیش بیاد، 

ایشالله که همینطور، اتفاقا منم فکر میکنم خیلی واسه هم خوب بشن چون هر دو دختر هستن ،متاسفانه من هفته ...

مرسی گلم.

باور کن دنیا بیاد از اینکه اولش ناراحت بودی از بارداریش پشیمون میشی.

عاشقش میشه دخترت.

وای خدا دو تا دختر😍😍😍

دخترا عشقن عششششق😍😍

خدا حفظشون کنه واست.

بالاخره ک چند سال بعد به فکر بچه آوردن میفتادی

بچه هایی ک تک فرزند هستن واقعا تنها هستن گناه دارن

منم دخترم ۱۸ ماهشه میخوام حامله شم تا تنها نباشه بچمچقدر عجیبی باید برای دخترت خیلی خوشحال باشی که

واسه پر کردن تنهایی بچه هزار راه وجود داره عشقم، تو اطرافیان مون فقط من دوتا بچه شد اونم شیر به شیره، حتی کسایی که ۱۵ سال ازدواج کردن بچه هاشون تک فرزند هستن، اصلا خود من کلا دوتا خواهریم نسبت به زمان قدیم، مامانم که اصلا زنگ نزده تبریک هم بگه،

منم فردای اینکه پسرموازشیرگرفتم فهمیدم حاملم اولاش خیلی میگفتم به پسرم‌ظلم شدولی الان اونم دیگه منتظره نی نی بزرگ شه بریم بخریمش سخته ولی خب چه میشه کرد

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
واسه پر کردن تنهایی بچه هزار راه وجود داره عشقم، تو اطرافیان مون فقط من دوتا بچه شد اونم شیر به شیره ...

بنداز بره پیر میشی از من گفتن 😑دخترتم گناه داره نمبخواین بندازین دیگ. گریه نداره 😒

واسه پر کردن تنهایی بچه هزار راه وجود داره عشقم، تو اطرافیان مون فقط من دوتا بچه شد اونم شیر به شیره ...

تو فامیل ما اونایی که دو تا پشت سر هم دارن خیلی شادترو خوشبخت ترن 

دخترخالم که ۳ تا دختر پشت یر هم داره عشق میکنه باهاشون

💛یه مامان شاد 💛