2777
2789

قبلا تو کارامون موفق بودیم ولی الان چند ساله از همه نظر یا متوقف شدیم یا پس رفت داریم.

چکار کنم؟

نکنه طلسم شدم؟

راهکاری کسی بلده

طلسم شدین.نخ ازلباس خودتوشوهرت بچین بعدبااسپنددودش کن.ایشالاحل میشه

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا راه حلی پیدا کردی به منم بگو مام ده ساله هی به مشکل میخوریم 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

مام اینجوری شوهرم صبح تا شب تو جادهذس ولی دریغ از هزارتومن پس انداز. ن تفریح میریم ن الکی خرج میکنیم ن خرید اکلی ولی الان 3ساله هزارتومن پس انداز نداریم موندیم چیکارکنیم

تو رو خدا راه حلی پیدا کردی به منم بگو مام ده ساله هی به مشکل میخوریم 

ده ساله تحمل کردی مایه ماه گرفتاری داشته باشیم من رفتم پیش دعانویس.دیگع خودمم خبره شدم😄

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

خب از اول نگاه کنید ببینید ایا جایی رو اشتباه نرفتید؟

توی کارتون رشد کردین یا نه؟ نسبت به قبلتون چه پیشرفتی داشتین؟ چه تو زندگی چه توی‌کارتون ؟

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
ده ساله تحمل کردی مایه ماه گرفتاری داشته باشیم من رفتم پیش دعانویس.دیگع خودمم خبره شدم😄

من بابام سرمو میبره اگه برم والا مطمئن باش آب و نون نمیخوردم پولشو میدادم بلکه فرجی شه

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
من بابام سرمو میبره اگه برم والا مطمئن باش آب و نون نمیخوردم پولشو میدادم بلکه فرجی شه

ایشالامشکلاتون زودترحل شه.ولی تواین دوره اززمان همه مشکل دارن.مادیگه الان مجبوریم قانع باشیم.ب همین خوشیای کوچیک.زمونع خیلی بدشده.عمینکه سالمیم ی لقمه نون داریم ی سقفیم بالاسرمونه خداروشکر.

فرا تر از این حرفاست حتی کارای خیلی کوچیک و عادیمون هم به مشکل بر میخوره

باباطلسمه خواینوبچه هم میفهمه

باباطلسمه خواینوبچه هم میفهمه

چجوری به طلسم اعتقاد دارین خب ؟

من اصلا نمیتونم باور کنم

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟