2777
2789
عنوان

بدویید بیاید بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 69 پست
توکل برخدا،انشالله شنبه میرم آزمایش که کاملا مطمئن بشم😊

بنطر من دیر تر برید ک بتا بره بالا 

زود برید بدتر استرس میگیرین 

مثل قدیما ک ۱۰ روز پریودشون عقب میوفتاد تازه میرفتن ازمایش 

چه عجله ایه ک زود برید!!! مخصوصا الان ک کرونا هست 

بعد بتا پایین باشه دوباره هم باید برید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از راهنماییتون💚💚💚

سلام خوبی امروز دوباره بی بی گذاشتی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
احتمال ۹۹ درصد مبارک باشه. سریع برو آزمایش خ.ون، مراقب خودت هم باش، نکات بهداشتی مراقبتی کرونا رو رع ...

ممنوووووون

بله ابن کرونا یه کم نگرانی واسترسمو بیشتر می‌کنه،امیدوارم به خیروخوشی بگذره

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

مادر شدنت مبارکه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
ممنون قشنگ جان برام خیلی دعاکن از چهارشنبه شب لکه بینی دارم

ایشالا که خیره 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)