دکترم پریتانولوژیست بود باید میرفتم پیش خودش ولی چون روزای زوج مطب بود و اون روز هم پنج شنبه بود دوروز باید صبر میکردم دوروز تمام غذا نخوردم فقط گریه و آرزوی مرگ برای خودم من بچه عقب افتاد نمیخوام!!! شوهرمم ناراحت که چرا صبر نکردم اون سونوگرافی که دکتر معروف شهر شنبه وقت گرفتمو برم!؟ شنبه با حال داغون رفتم سونوگرافی نمیدونم چرا رفتم من که یک بار سونو کرده بودم شاید چون تا بعدازظهر که دکترم بیاد مطب نمیتونستم صبر کنم اصلا اون مدت حالم خوب نبود و فکرم کار نمیکرد که منطقی کاری انجام بدم به هیچ کسم نمیتونستم دردمو بگم. مثل آدمای گیچ و داغون رفتم روی تخت سونو و با آرامش گفت سالمه عدد ان تی خیلی پایین بود برعکس سونو قبلی منه گیج هم جریانو بهش نگفتم که با دقت بیشتری بررسی کنه. بعداز ظهر رفتن پیش دکتر زنانم گفت نمیشه اصلا ریسک کرد باید یا آمینوسنتز بشی یا سل فری خیلی دلم میخواست آمینو بشم چون جوابش قطعی بود ولی دقیقا ۱۵ هفته بارداریم میوفتاد اول عید شهر ما هیچ جا برای این کار باز نبود شهرهای دیگه هم که به خاطر کرونا میخواستن راههارو ببندن بدون تحقیق یه جا رفتم آزمایش سلفری دادم بعد دوهفته مشخص شد که سالمه خیلی خیلی خوشحال شدم و ایندفعه از خوشحالی اشک میریختم.
الان ۳۳ هفته هستم هنوز ترس و اضطراب اینو دارم که جواب آزمایش سلفری درست نباشه خیلی میترسم از خدا میخوام اگر بچمه سالم نمیخواد بهم بده من موقع زایمان بمیرم همه زنا از درد زایمان میترسن من خیلی نگران لحظه ایی هستم که بخوام بچمو ببینم.
خواهش میکنم برای سلامتی و عاقبت بخیریش دعا کنید التماس دعا دارم