2789
عنوان

پریودی و افسردگی

2503 بازدید | 18 پست

شما هم قبل پریودی افسرده میشین.من راه میرم گریه میکنم.یکی ناراحت بشه من جاش گریه میکنم کلا وضع خرابی دارممم.....برا بعد ازدواجم خیلی نگرانم چون اخلاقم ب شدت بد میشه...

اره منم

دوست پسر سابقم هروقت باهاش کات میکردم هفته بعدش زنگ میزد میگفت میدونم هفته اخر ماه بود حالت بد بود🤣🤣🤣

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم دوست پسر سابقم هروقت باهاش کات میکردم هفته بعدش زنگ میزد میگفت میدونم هفته اخر ماه بود حالت ...

دقیقااااا هروقت پریودم به نامزد بدبختم میگم ما به درد هم نمیخوریم تازه به مامانمم میگم من اینو نمیخامش😂😂😂😂😂

من دیروز دم در ایستاده بودم داداشم عجله داشت گفت برو اونور 

من بغض کردم😐

اینقدر حساس میشم بعضی وقتا خودمم تعجب میکنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اره منم دوست پسر سابقم هروقت باهاش کات میکردم هفته بعدش زنگ میزد میگفت میدونم هفته اخر ماه بود حالت ...

وااای خداااا😂😂😂😂😂😂من یه  دوستی دارم اخر هر ماهی خودشو قایم میکنه ک بام حرف نزنه.میگی خیلی سگ اخلاق میشی😂😂😂😂

دقیقااااا هروقت پریودم به نامزد بدبختم میگم ما به درد هم نمیخوریم تازه به مامانمم میگم من اینو نمیخا ...

😂😂😂😂

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪
وااای خداااا😂😂😂😂😂😂من یه  دوستی دارم اخر هر ماهی خودشو قایم میکنه ک بام حرف نزنه.میگی خیلی ...

😂😂😂

واقعااا من در عذابم .از گریه کردن خسته میشم

خیلی طول میکشه اینطوری هستی؟ من ک در حد ۳ روز ولی بعدش خوب میشم

اگه برا تو هم اینطوریه ک عیبی نداره گریه کن بذار سبک بشی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خیلی طول میکشه اینطوری هستی؟ من ک در حد ۳ روز ولی بعدش خوب میشم اگه برا تو هم اینطوریه ک عیبی نداره ...

من از یه هفته قبل پریودی تا وقتی ک تموم شه.مثلا دیروز روز اخرم بود  قشنگ فقط گریه میکردم سر چیزایی مسخره امروز دارم خودمو مسخره میکنم ک‌ چم بود اینقدر گریه میکردم🤦‍♀️🤦‍♀️😂

اگ درک میکنه خیلی خوبه.من میترسم دست یه ادم بیشعوری بیوفتم ببینخ ایطوری میکنم تر بزنه بهم😂

اره درک ک میکنه ولی یهو دلم میگیره میگ خلی اا پای گریه هام میشینه پا ب پام گریه میکنه ی وقتا دورش بگردم

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘