2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم.آنومالی و غربالگری مرحله دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست
اصلا مهم نیست عزیزم، بین آنومالی و غربالگری دوم من دو هفته فاصله افتاد چون وسط اش آمینو دادم

ممنون عزیزم.آخه دکترم هردو تویه روز نوشته.الان که زنگ زدم سونوگرافی گفت هجده هفته تموم شد بیا

این برای غربالگریه اول هست  سونو و ازمایش غربال گریه دوم ربطی بهم نداره عزیزم

والا از من گرفتن 

منم فکر کردم روال معمولیه انجامش همینه

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دقیقا ازمایشتون چیه، اما اگر کوادمارکر هست (ازمایش مخصوص غربالگریه دوم) اونو توی ۱۵_۱۶ هفتگی ...

عزیزم.دقیق نمیدونم اسم آزمایش چیه اما آزمایش غربالگری دومه.حالا دکتر برام هردو رو تویه روز نوشته.اما سونو گفت هجده هفته تموم شد بیا که اگه بخوام هردو انجام بدم برای آنومالی زوده

عزیزم.دقیق نمیدونم اسم آزمایش چیه اما آزمایش غربالگری دومه.حالا دکتر برام هردو رو تویه روز نوشته.اما ...

چه عجیب.... 

چون ازمایشش اون موقع دیره.... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞