2777
2789

برای من خیلی خوب بود تا یک سالگی خوابید توش من مثل تخت استفاده کردم ازش توی سفر هم عالی  بود میبردم با خودم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من خیلی خوب بود تا یک سالگی خوابید توش من مثل تخت استفاده کردم ازش توی سفر هم عالی  بود می ...

نه منظورم از این تخت چوبیا که گهواره هم هست 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منظورم از این تخت چوبیا که گهواره هم هست 

اها کاربرد که داره ولی جاگیره بعدا چیکارش میکنی چون نهایت تا دو سالگی توش باشه بعد باید تخت کودک بخری 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
 اها کاربرد که داره ولی جاگیره بعدا چیکارش میکنی چون نهایت تا دو سالگی توش باشه بعد باید تخت کو ...

نه تا 6 سالگی میگن 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه تا 6 سالگی میگن 

خوب خوبه پس چرا فکرت در گیره