2777
2789

دیه داره 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آینده خوبی در انتظارش نیست

آینده‌رو خدا براش رقم میزنه عزیزم نه شما

برای همسرت ناراحت شدم خیلی خدا رحمتشون کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عزیزم ربطی به روح نداره

اگر اعتقاد به این داری که سقط عمدی گناهه باید بگم سقط فقط و فقط درصورتی جایز هست که وجودِ جنین برای مادر ضرر قابل توجه داشته باشه،اونم قبل از ۴ماهگی

بعد از چهارماه حتی اگر برای مادر ضرر داشته باشه بازهم گناهه

در نتیجه👈سقط جنین فقط در صورتِ ضرر قابل توجه برای مادر و اونم قبل از ۴ماهگی جایز هست

در غیر این صورت اصلا و ابدا در هر سنی از بارداری جایز نیست

اینو برای کسایی گفتم که اعتقاد دارن سقط حرامه،اما دچار اشتباه در مسئله شدن!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

روح چهارماهگی یا همون شونزده هفته دمیده میشه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

وای خیلی بهم ریختم دختر 

انشاالله خدا صبرتو زیاد کنه اما بچه یادگاری همسرته الانم سه ماهته قلب داره با سختیا بجنگ و نگهدارش .از کجا معلوم قدمش برات اومد داشته باشه و زندگی روی خوشش و نشونت بده 

خدابیامرزه همسرتو

عزیزم ربطی به روح نداره اگر اعتقاد به این داری که سقط عمدی گناهه باید بگم سقط فقط و فقط درصورتی جای ...

آینده ی نامعلومش چی؟

خانواده شوهرم خیلی بد و ظالمن

اوضاع مالیم اصلا خوب نیست

اینا ضررای بزرگتریه

وای خیلی بهم ریختم دختر  انشاالله خدا صبرتو زیاد کنه اما بچه یادگاری همسرته الانم سه ماهته قلب ...

دلم خونه

انگار قلبم مچاله شده

میترسم نگهش دارم زندگیش نابود بشه عذاب وجدان من بیشتر

آینده ی نامعلومش چی؟ خانواده شوهرم خیلی بد و ظالمن اوضاع مالیم اصلا خوب نیست اینا ضررای بزرگتریه

ببین سقط کنی یا نکنی،نه نفعی به من میرسه نه ضرری به من میرسه!

من موظف بودم مسئله‌ی شرعی رو به صورت درستش براتون بیان کنم

اما چجوری دلت میاد،اون بچه نصف وجودش از همسرته و یادگارش😔😔

خدا رحمتشون کنه

آینده رو فقط خدا میدونه.....به خاطرِ آینده‌ای که به قول خودت مـــعلـــوم نیست!و مـمـکنه حتی خــوب باشه،مرتکبِ گناه نشو

باز خوددانی....

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕