2777
2789
عنوان

دوست واقعی کیست؟؟؟

2979 بازدید | 17 پست

رفیق و دوست کسیه که نزاره ناراحت بشی. اون کسی که مدام ناراحتت میکنه و به جای از بین بردن مشکلات، مشکلات بیشتری رو برات به وجود میاره، اون دیگه اسمش دوست نیست؛ بلکه میشه گفت که دشمنیه که لباس دوست به تن کرده و اومده که حال خوب تو رو ازت بگیره و تو باید خیلی زود اون رو از خودت دور کنی.

هر کدام از ما ممکن است در طول زندگی مان آدم اشتباهی را به عنوان دوست و رفیق وارد زندگی خود کرده باشیم و از او ناراحتی ها و دلخوری هایی به دل بگیریم که هیچوقت از یادمان نرود! این در حالی است که ممکن است از مدت دوستیمان هم خیلی بگذرد و آن شخص برای ما تبدیل به دوست قدیمی شده باشددوست و رفیق اون کسیه که همیشه پشت و همراهت باشه. وگرنه مردم عادی هم که میتونن دور و ورت باشن! اونا هم که میتونن واسه چند لحظه ای باهات بگو بخند داشته باشن! اسم اون کسی رو بزار دوست که وقتی مشکلی داری پشتته؛ اسم اون کسی رو دوست بزار که تو زمان گرفتاریا هست که اونا رو برطرف کنه و زمانی که زمین خوردی، هست که دستت رو بگیره. چنین دوستی ارزشمند و حتی اگر بخوای جونت رو هم براش بدی، حق داری.

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

دوست کسیه که تو زمان گرفتاریا بهت راه حل نشون نده؛ بلکه خودش بشه تبدیل به یک راه حل و سعی کنه که اون مشکل رو حل کنه. دوستی که بهت راه حل میده، یعنی اونقدر تو و مشکلت براش اهمیتی ندارین که خودش پا به میدون بزاره و برای مشکلت کاری کنه. روی این آدم اسم دوست نزار. تو به اون مشکلت رو نگفتی که ازش مشاوره بگیری؛ اگر مشکلت رو بیان کردی، قطعا قصد داشتی که ازش کمک بگیری. اگه اون فقط بهت راه حل داده، یعنی براش ارزش چندانی نداری.

دوست خوب فقط خدا ولاغیر 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوستی اهمیت و ارزش قائل شو که حداقل تو روزای سخت هست که بهت دلداری بده. اون دوست هر چقدر هم که نتونه کاری کنه، بالاخره کنارته و همین خودش کلیه. هیچوقت با کلمات خودت رو گول نزن. هیچوقت به خودت نگو که شاید فلان اتفاق افتاده یا شاید فلان مشکل براش پیش اومده که نتونسته توی روزای سخت کنارم باشه. دوستی که واقعا دوست باشه، هر چقدر هم که مشکل داشته باشه، تو واسش از مشکلاتش در اولویت تری و برای تو باید وقت بیشتری بزاره

دوست آنست که گیرد دست دوست 

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
دوست آنست که گیرد دست دوست 

در پریشان حالی و درماندگی😂

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

گاهی وقتا توی فضای مجازی می بینم که چقدر بعضیا برای دوستاشون نامه های عاشقانه مینویسن؛ چقدر برای دوستاشون احترام قائلن و چقدر مدام پشت هم رو دارن و همیشه با هم هستن. اما وقتی که دنیای واقعی رو می بینم، انگار که همه چیز برعکسه. انگار همه منتظر فرصتن که از پشت بهت خنجر بزنن. صمیمی ترین دوستت توی فضای مجازی می بینی که پیش بقیه نشسته و داره راحت غیبتت رو میکنه. دنیای ما پر از دو روییه و این دورویی ها رو نباید از رفیق توقع نداشته باشیمتوی این دوره و زمونه فقط به خودت تکیه کن. هیچ کس نمیتونه پشت تو باشه یا هوای تو رو داشته باشه. اونایی که اسمشون رو دوستای صمیمیت میزاری، بدون که اگه برات مشکلی پیش بیاد، تا یه جایی همراهتن و از یه جایی به بعد تنهات میزارن. اون موقع خودت میمونی و مشکلاتت. پس همین الان هنوز که مشکلی نداری، هنوز که دوستی بهت پشت نکرده، سعی کن که به خودت تکیه کنی. سعی کن که روی پاهای خودت وایسی که نه هیچ وقت به کسی محتاج باشی و نه هیچ وقت نگران باشی که نکنه دوستات تنهات بزارن.

بزار فلان دوستت بره. توی این دنیا نزدیک هشت میلیارد آدم زندگی میکنه. مگه آدم کمه؟ مگه انسان دیگه ای وجود نداره که تو تنها روی اون فرد اسم دوست صمیمی رو میزاری؟ باور کن به محض اینکه اون دوستت که البته اسمش دوست هم نیست رو رها کنی، می بینی که چطور دنیا افراد جدیدی رو وارد زندگیت میکنه. میبینی که چقدر آرامشت بیشتر میشه و به خودت میگی که چرا از همون اول من این آدم رو رها نکردم که به این آدمای جدید برسم. به خودت و خدای خودت ایمان داشته باش. مطمئن باش که راز اینکه دیگه از دوستی ناراحت نشی یا نگران نباشی که ولت کنه و بره، اینه که از لحاظ ذهنی وابستش نباشی و رهاش کن.

دوست بد رو رها کن. هر چقدر هم که میخواد قدیمی باشه، هر چقدر هم که میخواد باهات خاطره داشته باشه. این رو بدون که بد، بده و هر کاری بکنی بیشتر وقتا نمیتونی بدی رو به خوبی تبدیل کنی. اما یک اتفاق ممکنه که بیفته و اونم اینه که خوبی خیلی راحت میتونه تبدیل به بدی بشه. پس تا قبل از اینکه اون دوستت، خوبی تو رو هم تبدیل به بدی نکرده و تو رو هم مثل خودش نکرده، سعی کن که ازش دوری کنی. سعی کن که بندازیش دور. ازش ناراحت نباش! اون ذاتش اینجوریه. از خودت ناراحت باش که چرا این همه وقتت رو صرف چنین آدمی کردیاز دوستت ناراحتی؟ از اینکه تو رو رها کرده و رفته؟ از اینکه بهت پشت کرده؟ از اینکه باعث ناراحتیت شده؟ به نظر خودت آیا دوستی که باعث ناراحتی تو بشه، ارزش این رو داره که هنوز توی زندگیت باقی بمونه؟ آیا دوستی که تو رو رها کرده و رفته و حتی خبر هم نداده، ارزش این رو داره که تو دوباره بری دنبالش و یا اینکه هنوز توی زندگیت نگهش داری؟ اگه بخوای منطقی فکر کنی، میبینی که این آدم ارزش هیچ کاری رو نداره. پس بیشتر از این از وقت با ارزش خودت نگذر و سعی کن که این دوست رو حالا هر چقدر هم که قدیمی هست کنار بزاری و به دنبال دوستایی بری که واقعا ارزشمند هستن.

به ارزش خودت ایمان داشته باش. تو خیلی خوب و منحصر به فرد هستی. اگه دوستی پشت تو نبود، اگر دوستی به هر بهانه ای سعی کرد که اعتماد به نفس تو رو از بین ببره، اگر دوستی ارزش تو رو از بین برد، بدون که اسم واقعی اون دوست نیست بلکه دشمنی هست که لباس های دوست تو رو به تن کرده. اگر به خودت ایمان داشته باشی، اگر برای خودت ارزش قائل بشی، باعث میشه که هرگز سعی نکنی چنین افرادی رو وارد زندگیت کنی.هیچ آدمی توی این دنیا ارزش این رو نداره که به خاطرش بخوای خودت رو ناراحت کنی. هیچ آدمی اونقدر مهم نیست که تو به خاطرش آرامش خودت رو از بین ببری. این رو توی ذهنت هک کن که تو ارزشمند هستی و توی زندگی تو فقط آدمایی میتونن وارد بشن که ارزشمندن. اگر به هر دلیلی آدمی وارد زندگیت شد که باعث ناراحتیت میشه، بدون که اون شخص ارزشمند نیست و تو خیلی زود باید اون رو از زندگی خودت بیرون بندازی؛ وگرنه کم کم واقعا احساس میکنی که ارزشت داره کمتر و کمتر میشه.

با دوستات وقت بگذرون، باهاشون خوشحالی کن، بخند، گریه کن و حتی اگه میخوای همیشه همراهشون باش. اما این رو بدون که هیچوقت نباید حال خوب خودت رو به اونها گره بزنی. این رو بدون که هر چقدر هم که اونا آدمای بزرگی باشن، نباید واسه تو اینقدر مهم باشن که حالت رو خراب کنن و حالت رو کم کم بدتر و بدتر کنن. اگر دوستی به هر بهانه ای حال تو رو بد کرد، هیچ وقت سعی نکن خیلی به این موضوع توجه کنی و بعد از این کار تلاش کن اون دوست رو از زندگیت بندازی بیرون.دست بکش از اون رفیقی که همیشه برات نارفیقی کرده. چرا مدام با اون هستی؟ به نظرت اون کاریزمایی داره که تو نداری و میخوای با کنار اون بودن از این کاریزما بهره مند بشی؟ یا نکنه به خاطر این هست که خودت رو خیلی کوچیک میدونی و فکر میکنی که اگر با اون باشی دیگه در همه حال آدم بزرگی دیده میشی؟ اگر اینطور فکر میکنی یعنی عزت نفست خیلی پایین اومده. فقط کافیه ارزش خودت رو باور کنی؛ فقط کافیه که برای خودت احترام قائل بشی؛ فقط کافیه مسیر خودت رو پیدا کنی و به سمت اون بری. اون موقع میبینی که همین آدمی که اینقدر بزرگ فرض میکردی چجوری دنبالت میاد.