2777
2789

واسه ان تی جنسیت و چقد درست میگه؟ واسه من گفت پسر بعد ک زیرشو نگاه کرد گف ن بذا احتمال بدیم دخترم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چطور وقت گرفتی،من زنگ میزنم برنمی دارن،صبح هست با بعدظهر؟

باید پشت سرهم زنگ بزنی دیر ج میدن. عصرا هستن. معمولا جضوری بری بهتره چون باید نسخه رو کامل واسشون بخونی اگر نتونی وقتی رو که میخای نمیدن. مثلا من گفتم آنومالی گفتن اگه اکو نوشته باشه دیگه واست وقت نمیذاریم

من چقدر دوست دارم برم هاشمی عطار ۸سال پیش سر دخترم رفتم گفت دختر اینبارم ۱۲هفته رو میرم پیشش ف ...

اره برای من کاملا درست حدس زد. من از ی ماه قبل نوبت میگیرم ولی چون سونوهامو پیش خودش میرفتم یک سونو اونومالی پیشرفته داشتم ک اکوی قلب داشت بهپ چند روز بعد زنگ زدن و گفتن ک برم