2821
2789
عنوان

تنبیه کردم شوهرمو

2070 بازدید | 37 پست

‌به نظرتون کارم اشتباهه؟ 

منو شوهرم باهم قرار گذاشته بودیم تحت هیچ شرایطی از هم جدا نخوابیم 

الان 3 یا 4 باره بحثمون که میشه بالشتو برمیداره میره تو حال می‌خوابه 

دو شب پیش داشتم با شوهرم حرف میزدم بهم گفت حرف نزن اوقاتمونو تلخ نکن منم دیگه محلش ندادم بعد موقع خواب باز اومد تنها خوابید بهش گفتم بیا تو اتاق بخواب گفت من راحتم گفتم پس اگه الان تنها بخوابی حق نداری دیگه پیشم بخوابی 

فرداش قرار بود صبحش برم خونه مادرشوهرم دیگه موندیم اونجا شبو به شوهرم گفتم اگه اینجا کنارت میخوابم به خاطر اینه که میخوام تابلو نشیم جلو مامانت و خواهرات 

دیشب برگشتیم خونمون شوهرم خیلی خوش اخلاق بود رفت حموم و اومد من بالشت و رختخوابش گذاشتم تو پذیرایی و خودم خوابیدم تو اتاق 

اومد گفت چرا بالشتمو از رو تخت برداشتی گفتم چون شما قراره تو پذیرایی بخوابی گفت چشم و رفت 

حالا دلم براش سوخت ولی خب میخوام این اخلاقشو ترک کنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به اخلاقش دامن زدی دختر خوب. لج نکن. خودتم خوب میدونی که دوست داری پیشت بخوابه و احتمالاً چون انتظار داشت بهت بگه نه من همینجا میخوابم، این پیشنهادو دادی. به نظرم بجای بازی رک بهش بگو اینو که دوست نداری ازش جدا بخوابی 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

دیشب خیلی بد خوابیدم همش تا صبح چندبار بیدار شدم  از خواب ولی خب حس میکنم لازم بود براش 

صبح میخواست بره سرکار باهام سرسنگین بود همیشه موقع رفتن بغلم می‌کرد همو بوس میکردیم امروز اصلا نزدیکم نیومد 

امشب باهاش چجوری رفتار کنم؟ بذارم پیشم بخوابه؟ خودم بهش بگم بیا رو تخت بخواب؟ یا اینکه به تنبیهش ادامه بدم تا این اخلاقشو ترک کنه؟ 

به اخلاقش دامن زدی دختر خوب. لج نکن. خودتم خوب میدونی که دوست داری پیشت بخوابه و احتمالاً چون انتظار ...

آخه خودش میدونه بدون اون خوابم نمیبره ولی شوهرم راحت می‌خوابه چون سر کارش خیلی خسته میشه 

قبلا بهش گفتم ما باهم قرار گذاشتیم نباید زیر قول و قرارمون بزنیم ولی بازم موقع دعوا جاشو جدا میکنه

دیشب خیلی بد خوابیدم همش تا صبح چندبار بیدار شدم  از خواب ولی خب حس میکنم لازم بود براش  ...

حالا که راهو رفتی دیگه کم نیار وگرنه بازم رفتارشو تکرار میکنه و میدونه تو دوباره دلت براش تنگ میشه 

اگه خودش اومد بزا بیاد اما اگه خودش نیومد توم هیچی نگو

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز