2777
2789
لبه هاشو با شکلات تیره و توت فرنگی تزیین کنی خوشگل میشه به نظرم.. 

عکس ندارید برام بفرستید ایده بگیرم ? تقریبا یه اینطور چیزی تو ذهنمه ولی میترسم ژله هاش از روش بريزه

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم رنگ قرمزم زدم ،صورتی شد،عالی بود      

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
عکس ندارید برام بفرستید ایده بگیرم ? تقریبا یه اینطور چیزی تو ذهنمه ولی میترسم ژله هاش از روش بريزه

فک نکنم اونا ژله ساده باشن 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

خیلی پیچیده هست و این که خراب نشه چرا زحمتتو تو مزه کیک نمیزاری و یه چیزه اینجوره ساده درست نمیکنی عزیز دل

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
به شکلات ? عکس شو نداری ?

آره فکر نمیکردم انقد خوب فرم بگیره،البته کیک صبحانه بود روش سوخته بود برش زدم جاشو با شکلات سفید پوشوندم.

عکس نه،ولی ی پیشنهاد ،میتونی رنگای مختلف بریزی تو شکلات...رنگین کمانی میشه مث عکست،بجای ژله

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.