2777
2789
عنوان

فیلم ایرانی خوب

121 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من فردا حجم نتم تموم میشه فیلم سینمایی خوب بگین دان کنم

حیف که قراره با خانواده ببینم  وگرنه یه فیلم امریکایی میگرفتم فقطططططط برای تقویت زبان 😁

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

ایرانی:کاتیوشا

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رگ خواب

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

ایرانی که زیاد باحال نیس ولی 

کاتیوشا .مصادره .چشم و گوش بسته . ژن خوک .اینا بدک نیستن

چشم و گوش بسته و ژن خوک بهترن

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
همگناه تا ۲۰ اومده بگیر ببین

میخوام فعلا دل تموم شه بعدا 

از اونجایی که نمیتونم نصفه رهاش کنم باید تمومش کنم

هر لحظه منتظرم بگن این دگ پاقعا قسمت اخره دله تا من برم همگناه ببینم

از طرفیم وسوسه شدم آقازهدع رو ببینم

ایرانی که زیاد باحال نیس ولی  کاتیوشا .مصادره .چشم و گوش بسته . ژن خوک .اینا بدک نیستن چشم و ...

مجبورم خواهررررررر مجبور

من فیلم خارجی بخوام بزارم از قبل خودم باید یه دور نگاه کنم از فیل تر ها رد شه بعدا

اوهووم ولی اقازاده نمیدونم چرا توشم نیومد!

واقعا

من س قسمت اینستا دیدم خوشم اومد فقط جز فیلماییه مه باید بزاری کامل بیاد بعد ببینی چون یادت میره تا هفته بعد

میخوام فعلا دل تموم شه بعدا  از اونجایی که نمیتونم نصفه رهاش کنم باید تمومش کنم هر لحظه منتظر ...

دل 40 قسمته.فعلا سی تاش اومده