2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جلسه رفتم با الکساندرایت ۲۰۱۹

من دو جلسه با کندلا رفتم بعد کلینیکی که میرفتم براش یه مشکلی پیش اومد و گفت تا دو ماه نوبت دهی نداریم رفتم آیس پلاتینیوم اما راضی نبودم. الان نمیدونم چیکار کنم

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
سوپرانو آیس پلاتینیوم قوی ترین دستگاه ۳ تا اشعه داره با کولینگ

پلاتینیوم رو شما رفتی؟نتیجه گرفتی؟من یه جلسه رفتم درد اصلا نداره ولی موهام زیاد نریخت

پلاتینیوم رو شما رفتی؟نتیجه گرفتی؟من یه جلسه رفتم درد اصلا نداره ولی موهام زیاد نریخت

اره من جلسه دوم اصلا دیگه مو در نیوردم

سوپرانو مدلش اینه درد نداره حسش تقریبا مثل ماساژه و اینکه بعد ۱۰ روز موها میریزه معمولا جایی بهت نمیگه بعد لیزر آب بزنی از نتیجش کم میکنه تا ۲۴ ساعت اب نزن با حوله بدنتو پاک کن ولی من با اینکه دوشم میگرفتم چون حساس بودم بازم عالی ج داد شوهرمم رفت با همین دستگاه برای موهای کمرش اونم عالی بود چون این دستگاه همه اشعه هارو باهم داره استفاده میکنه

من دو جلسه با کندلا رفتم بعد کلینیکی که میرفتم براش یه مشکلی پیش اومد و گفت تا دو ماه نوبت دهی نداری ...

انقدر دستگاهاتو عوض میکنی ج نمیگیری،

اصلا امکان نداره با این دستگاه ما کل همکارام رفتیم هممون ج گرفتیم

اره من جلسه دوم اصلا دیگه مو در نیوردم سوپرانو مدلش اینه درد نداره حسش تقریبا مثل ماساژه و اینکه بع ...

ممنون عزیزم از راهنماییت😚. فردا نوبت دارم ولی میترسیدم دستگاهش خوب نباشه و پولم هدر بده