2777
2789
عنوان

شوهر تنبل و بد دهن

253 بازدید | 11 پست

شوهرم اصلا دوست نداره بهش كإرهاي مردونه خونه رو بگم انجام بده و هميشه سر اين يا هم دعوا داريم. مثلا اگر شير اب خراب هست يا سيم برق يا هر چيز كوچك ديگه اي بايد يكسال بمونه تا درست بشه. تازه بعد يكسال هم كه بهش ميگم با دعوت درست ميكنه. همش ميگه وقت ندارم در حالي كه خيلي هم وقت دازه و همش پاي تلوزيون هست. كار بيرون تو حياط هم كه بهتون نگم بهتره.همش تو دعوا بهم ميگه من تراكتور نيستم كه از صبح تا شب كار كنم در حالي كه خدا شاهده به غير از بعضي وقتها ظرف شستن كار ديگه اي كمك نيست.

تو دعوا هم خيلي عصباني ميشه و بد دهن . كلا مرد ارومي نيست و همش دوست داره خودش باشه و تو خلوت خودش. يا خوابه يا تلوزيون.

شما تو اين موقعيت چيكار ميكنيد. ؟

در ضمن چون خارج هستم هزينه تعميرات بالا هست و نميتونم كسي رو بيارم تا برامون درست كنه . 

خدايا چرا مردها رو افريدي!!!!!!

خودت نمیتونی انجام بدی؟ خودت شاغلی؟

من نميتونم كارهاي فني مردونه رو انجام بدم. مثلا تعميز شير اب، و كارهاي يرقي يا كارهاي تو گاراژ و ....

من به اندازه كافي كار داخل خونه دارم با دو تا بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نميتونم كارهاي فني مردونه رو انجام بدم. مثلا تعميز شير اب، و كارهاي يرقي يا كارهاي تو گاراژ و ... ...

به نظر من برو سر کار

مهم نیست چه کاری، اونجا که کار راحت گیر میاد

مستقل شو، حداقل دست و بالت باز میشه یه کارگر میگیری

به نظر من برو سر کار مهم نیست چه کاری، اونجا که کار راحت گیر میاد مستقل شو، حداقل دست و بالت باز م ...

من دو تا بچه كوچك دارم ولي خودم هم كار ميكنم و در اند دارم ولي تو خارج كسي براي اين كارها كارگر نميگيره و مردم حتي رنگ خونشون رو خودشون ميزنند چون هزينش خيلي بالا ميشه