2777
2789

سلام خانومها دخترم دو سال و نيمشه مطمئن نيستم هنوز بايد بهش مولتي ويتامين و آهن و بهش بدم يا نه ؟ 

البته زياد غذا خور نيست بيشتر شير ميخوره وزنش ١٣.٢٠٠ قدشم ٨٨ سانتي متره 

ميشه لطفا تجربياتتون رو باهام به اشتراك بزارين ممنون 😊

دکتر ب پسرم کیدی کر داد. البته ن مشکل و ن کمبودی داشت ولی گفت اینو هر روز نمیدی ی روز در میون بده بهش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مادر عزیز تا پایان 2 سالگی باید به کودک قطره آهن و مولتی ویتامین داد. اما بعد از 2 سالگی باید آزمایشاتی انجام شود که مشخص شود شرایط بچه در چه وضعیتی است آیا نیاز به ادامه  : https://niniban.com/fa/news/190771 آهن یا مولتی ویتامین دارد یا نه؟ همچنین بعداز 2 سالگی توصیه می شود که از غذاهایی استفاده شود آهن بیشتری دارند؛ مثل گوشت، حبوبات و ... نکته دیگر کمبود ویتامین دی است که اکثر کودکان با آن مواجه هستند. برای همین برای مصرف مکمل ها باید حتما با پزشک خود کودک مشورت شود و تا برطبق آزمایشات مشخص کند که نیاز به چه مکمل های دارد. اما مصرف این دو مکمل نام برده شده تا پایان دوسالگی است. همچنین در مورد قد و وزن فرزندتان باید با   : https://niniban.com/fa/news/66619منحی رشد خودش مقاییسه کنید اما به یک حساب سرانگشتی می توان گفت شرایط نرمال و خوبی دارد. 

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ب پسرم کیدی کر داد. البته ن مشکل و ن کمبودی داشت ولی گفت اینو هر روز نمیدی ی روز در میون بده به ...

استئوکر هم واسه کلسیم داد.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

عزیزم من بهداشت بردم بعد از دوسال قطره آهن رو که قطع میکنن میگن به بچه شربت آهن رو از داروخونه بگیر روزی یه قاشق بده من میدم همش البته خارجی گرفتم دندونش سیاه نشه، خودمم جدا مولتی ویتامین شربت گرفتم اسمش ویتازینکه هم مولتی هم زینک هم کلسیم داره بهش میدم یه روز درمیون ایرانیه البته ولی راضیم، اشتها آور هم هست من که اینارو میدم راضیم واقعا

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

آهان یادم رفت بگم که دکتر بردم همه چیش هم خوب بوده ولی من باز اینارو میدم بهش

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
عزیزم استئوکر رو هر روزی میدی ؟به چه میزان؟ میزان کیدی کر رو هم بی زحمت بگو

والله طرف فوق تخصص بود گفت هر روز از هر کدومش 5 سی سی. ولی پیش ی فوق تخصص دیگه رفتم گفت وقتی بدن بچه کمبود نداره چرا بهش میدی . حالااگ میخوای بدی روز درمیون یا دوبار در هفته ک من همون روز درمیون رو میدم

الان ک ی مدتع شیر اصلا نمیخوره استئوکر رو هر روز میدم همون 5 سی سی