2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر میدونی محدوده قیمتا چقدر شده؟

فکر میکنم حدود ۸۰۰ باشه، من خودم ۱۵ سال پیش نوید رفتم، الان خواهرم دنبالشه، میخواستم بدونم جدیدا از کدوم آموزشگاه راضی بودن

فکر میکنم حدود ۸۰۰ باشه، من خودم ۱۵ سال پیش نوید رفتم، الان خواهرم دنبالشه، میخواستم بدونم جدیدا از ...

چه کم 😯 من شنیده بودم دو ملیونو درمیاد .. مرسی

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇

سلام خوبين دوستان شبتون بخير من تجربه خودمو تويه رانندگي بهتون بگم من اصلا رانندگى بلد نبودم صفرصفر بودم خدا خواست و من از طريق يكى از دوستان با اقا جاوري اشنا شدم  بسيار بسيار مربى عالي هستن من جلسه سوم با ماشين خودم  تونستم خيلي راحت رانندگي كنم تويه ترافيك و سطح شهر  و كاملا تسلط داشتم بسيار مربي با حوصله  و با اخلاقي هستن كه صبورانه بهتون اموزش ميدن و كلا استرس رو ازبين ميبرن  خدا خيرشون بده اينم شماره تماسشونه 

اقا جاوري 09352846142

سلام خوبين دوستان شبتون بخير من تجربه خودمو تويه رانندگي بهتون بگم من اصلا رانندگى بلد نبودم صفرصفر ...

خانمها مراقب باشید دوست من رفت کلاس آقای جاوری. با چشم گریون برگشت اینقدر که اذیت شده بود. جاوری بهش گفته بود لمس هنرجو و ...برای ارامش دادنه و قسمتی از کار اموزش هست

سلام مربی خوب باحوصله میخواین واقعا آقای کربلایی خوب هستن من باایشون رفتم عالی بودن الانم باتسلط کامل رانندگی میکنم که حاصل زحمات مربی خوب بوده واززحمات آقای کربلایی تشکر میکنم 09108606882

صدرا به هیچ عنوان نرین 

چون به مشکل بخورین دیگه نمیتونین جا به جا بشین من این بلا سرم اومده 

به مدیریت هم زنگ زدم مشکلمو بگم وسط حرف گفت فامیلیت چیه شماره بده خودم زنگ می زنم و دیگه نزد 

جامم نمیتونم تغییر بدم طبق قانون پلیس راهور 

میگن یک هفته بعد نوبتته ولی میره تا یک ماه دیگه.. بعدم همش باید پیگیر باشی و الا یادشون میره اصلا رفتی اونجا 

جوابتم به زور میدن 

مثلا کارمند که چند ساله کار می کنه عکس بردم از من میپرسه باید چند تا عکس تحویل بدم.. بعد باشک میگه اگر لازم بود میگم بازم بیاری .. 

من برای آموزش رانندگی ۳ تا مربی عوض کردم ،با اینکه آقا هم بودن اما هیچ کدوم مثل خانم برخی رانندگی منو را ننداختن مربی بسیار باحوصله و ترسو با تجربه  منو عالی گرفتن  تو ترافیک و سربالایی و جاده اتشگاه بردن واقعا به هر کی که دنبال مربی هست که نو کمترین تایم به بهترین نحو آموزش ببین و ترس بریز و تسلط پیدا کن پیشنهاد میدم 

شمارشون :خانم برخی

09124043064 

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام