2777
2789
عنوان

خانوما لطفا میاین یه لحظه.....

107 بازدید | 13 پست

ببخشیدا ولی من امشب توی رابطمون اخرش ک ا ن د و م پاره شد من باید دو سه روز دیگه هم پریود شم چیکارکنم به نظرتون قرص اورژانسی بخورم؟؟؟؟ 

چند ماه پیشم مجبور شدم خوردم تا یکی دو ماه به هم ریخته بودم

از این طرفم برای معدم قرص میخورم اگه خداینکرده یه بار باردار شم خوب نیست تو رده d و c هستن

کاش اینطوری نمیشد امشب فقط نشستم گریه کردم😭😭😭

کسی دکتری میشناسه بتونم ازش مشاوره بگیرم

اگه کمک کنین خیلی دعاتون میکنم

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه روزپشت سر هم زعفرون غلیظ دم کن بخور 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
وای به خاطر معدم نمیتونم یه ذره بخورم حالم بد میشه

اوهوم 😩

باشه عزیزم میتونی از عطاری داروی گیاهی بگیری 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
داروی گیاهی چی بگم؟؟

برو شرایطت رو به عطار بگو 

بگو که دو سه روز مونده به پریودم جلوگیری نداشتم نمیخام باردار بشم 

من که میرم شرایطم رو میگم خودش دارو میده 

ایندفه رفتم گفتم پریودام نامنظم شده کپسول قاعده آور داد بهم گفت کیست داری به همون خاطر نامنظم شده