2777
2789
عنوان

جهيزيه

361 بازدید | 45 پست

خُب من تو تايپك قبليم گفته بودم ك ميخوام طلامُ بفروشم و...

حالا وقتي به مامان بزرگم گفتم گفت ن نكن يروز خواستي شوهر كني شايد برا جهيزيه به مشكل بربخوري و...

ببينيد من اصن به جهيزيه معتقد نيستم يعني حتي رسمشُ نداريم منتهي چون مامانم اينا رسمشو دارن مامان بزرگم اينجوري گفت نظر من اينه ك الان من و ي اقايي تصميم گرفتيم ازدواج كنيم خودمون دوتامون براي خونه زندگيمون بايد تلاش كنيم!

ن من برم كارت بابامو ك٣٠ سال داره كار ميكنه رو برا جهيزيه خودم خالي كنم!

يعني ته دلم راضي نيست 

از اون ورمم ما خودمون رسم نداريم و كلا با پسره(بازم من ميگم هم من هم اقا)

الان مامانمو مامان بزرگم ميگن ك رسم اينطوره ك دختر جهاز ببره و...

پيدا نميشه مردي ك شرايط تو رو قبول كنه حتي ثروتمند باشه بازم توقع داره!

ك من گفتم ثروتمند باشه غلط كرده😂🤦🏻‍♀️

حالا شما چي ميگين من اشتباه ميگم؟!

شما مگه از یه خانواده نیستین ک مامان ومامان بزرگت رسم دارن شما رسم نداری

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هرحال زندگیه مشترکه

اگه خود آقا پسر درامدش خوبه وازپس خرید وسایل خونه وخونه برمیاد حله

اما اگه قراره خانوادش بخرن به هرحال شماهم باید چند تیکه وسیله ببری

اگه خودت درآمد داری باپول خودت برای زندگی خودت یه سری چیزا بخر

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....

نمیدونم راستش هرکی یه نظری داره برای جهیزیه 

من خودم کل جهازمو خودمون گرفتیم ولی خب شوهرم خونه خیلی خوب جای خییلییییی خوب گرفت و اینکه عروسی هم برام سنگ تموم گذاشت 

ولی رسم مادرشوهرمینا سیسمونی با پدر بچش و من نذاشتم مامانم سیسمونی بگیره 

هرکی یه مدلی داره باید ببینی خودتون 2تا چجوری میپسندین

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

اشتباه نمیکنی ولی اونا اشتباهم نمیگن واقعا پا گذاشتن رو رسما گاهی به گند خوردن تمام زندگی میرسه

مثلا شما حالا جهاز میگی من واقعا دختریم ک اصلا مراسم عروسی دوست ندارم هم اینکه دلم نمیخاد کلا بخاطر عروسی با یه سری رودر رو شم برامم مهم نیست پشتم چی میگن ولی خوب برا منم مثل شما نمیشه دیگ

خانواده مادري من رسم جهيزيه دارن  خانواده پدري من ندارن

الان واسه ازدواج مامان و بابات کی رسمشو ب کرسی نشوند

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

به هرحال زندگیه مشترکه اگه خود آقا پسر درامدش خوبه وازپس خرید وسایل خونه وخونه برمیاد حله اما اگه ...

منم به اين فك ميكنم ك اقا وقتي توانشو داشته باشه چرا خودش و من ن!

منتهي من حتي اگه جهاز كامل نبرم بي شك ي سري چيزا رو تهيه ميكنم 

ولي اينكه بابام بخواد برا زندگي من هزينه قابل توجه اي رو كنار بذاره منو اذيت ميكنه

نمیدونم راستش هرکی یه نظری داره برای جهیزیه  من خودم کل جهازمو خودمون گرفتیم ولی خب شوهرم خونه ...

اينجوري ك باشه واقعا حرفي ندارم 

ولي ن اينكه اقا بزور ي خونه اجاره كنه 

ب زور ي عروسي بگيره بعد توقع دو خاور جهاز داشته باشه😂🤦🏻‍♀️

خانواده مادري من رسم جهيزيه دارن  خانواده پدري من ندارن

بگو من به بابام اینا رفتم 😁

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗