2777
2789
عنوان

کرونا

188 بازدید | 12 پست

بچه ها من حدود ۲۸روزه کرونا داشتم .من علائمم خوب شد و حدود ۲۷روز خودمو قرنطینه کردم دیروز یعنی روز ۲۷تم با ماسک با مادرم که دچار رماتیسیم مفصلیی از فاصله ی خیلی نزدیک صحبت مردم ولی مادرم ماسک نداشت.الان من انتی بادی دادم .گفتن ناقل نیستی ولی مثلا میبنی دو روز تنگی نفس دارم دو روز تنگی نفس ندارم استرس اینکه الان مامان خدایی نکرده کرونل بگیره نمیذاره نفس بکشم حتی 

اقا من ۷ روزه کرونا دارم خفیف البته

رو به بهبودم

بعدش باید چیکار کرد؟کلا چیکار کردی؟

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

منم دوروز تنگی نفس دارم دوروز ندارم 

یعنی اسفند ک حالم بد بوده کرونا داستم؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای یعنی بعد یک ماه هم خوب نمیشه نفس تنگی؟؟ من دو هفتست گرفتم دهنم سرویس شده تمومم نمیشه

از من غلط املایی نگیرین خستم نمیتونم هی اونا ک اشتباه مینویسمو درست کنم. مررررسی اه  
اقا من ۷ روزه کرونا دارم خفیف البته رو به بهبودم بعدش باید چیکار کرد؟کلا چیکار کردی؟

چطورفهمیدی من ی هفتس ک فقط گلو درد دارم نمیتونم اب دهنم قورت بدم درد میکنه اما سرفه واینا اصلا 

حس بویایی چشایی هم نرفته کروناس ممکمه؟ 

تست دادی؟؟ 

نه ولی مطمئنم

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
چطورفهمیدی من ی هفتس ک فقط گلو درد دارم نمیتونم اب دهنم قورت بدم درد میکنه اما سرفه واینا اصلا  ...

اگه حس بویایی و چشایی بره احتمالا کروناس

منم فقط فک میکنم نفسام سنگینه بنظرتون اگه تنگی نفس کرونا باشه خود بخود خوب میشه یا باید دارو بخورم&n ...

کرونا دارو نداره فقط باید مایعات زیاد بخوری