بچه ها من حدود ۲۸روزه کرونا داشتم .من علائمم خوب شد و حدود ۲۷روز خودمو قرنطینه کردم دیروز یعنی روز ۲۷تم با ماسک با مادرم که دچار رماتیسیم مفصلیی از فاصله ی خیلی نزدیک صحبت مردم ولی مادرم ماسک نداشت.الان من انتی بادی دادم .گفتن ناقل نیستی ولی مثلا میبنی دو روز تنگی نفس دارم دو روز تنگی نفس ندارم استرس اینکه الان مامان خدایی نکرده کرونل بگیره نمیذاره نفس بکشم حتی
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
چطورفهمیدی من ی هفتس ک فقط گلو درد دارم نمیتونم اب دهنم قورت بدم درد میکنه اما سرفه واینا اصلا ...
اگه حس بویایی و چشایی بره احتمالا کروناس