2777
2789
عنوان

شوهرم میگه کله شق و حرف گوش نکن م :(

592 بازدید | 27 پست

بچه هامن خیلی دلم گرفته و اذیتم .. 

من الان 1 ساله عقدم و با اینکه منعطف و بی خیالم اما  این اواخر از همسر و خانواده ش خیلی دلم میگیره .. 

مخصوصا امروز که همسرم به من میگه که کله شق و حرف گوش نکن هستم .. (و البته چنذ بارم ت روزای مختلف تکرار کرده اینو)

مثلا اگه یک جا نظرشو بخوام و مطابق نظرش عمل نکنم ناراحت میشه .. 

یا اگه بخوام راجع به مسائل مذهبی تحقیق کنم و خودش به چیزی اعتقاد داشته باشه میگه که اجازه نمیدم و تو باید به نظر من باشی ..

میخواد که اگه بم بگه که شبه من بگم شبه و اگه بگه روز ه منم بگم که آره روزه .. 

و سر اخر اینکه میگه دستور خدا و پیامبرمون اطاعت بی قید و شرط از همسره و حتی اگه اشکال شرعی نداشته باشه یه چیزی، تو باید به حکم حرف من انجام بدیش .. 

ما اکثر اوقات نظراتمون مثل همه و باهم خوبیم ولی این اواخر وقتی چیزی میخوام ، همش میخواد تحت هر عنوانی بم نه بگه و من باید اطاعت کنم تا مشکلی پیش نیاد .. 

من توی مجردیم خیلی مستقل بودم و تقریبا هر چیزی که میخواستم با اراده و خواست خودم به دستش می اوردم و محدودیت نداشتم  (منظورم مالی نیست)، یا چیزی رو با خلاقیتم میساختمش یا یه جور جبرانش میکردم یا برنامه ریزی میکردم تا به دستش بیارم .. 

اما الان همش مخالفت میشنوم  .. 

بچه ها میذونین که  به لحاظ حدود شرعی چقدر باید از همسرمون اطاعت کنیم ؟ واقعاخدا و پیغمبرمون اینو ازمون میخوان ؟ 

خیلی احساس ذلیل بودن میکنم .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

اوایل اینجورین بعدش خوب میشن منم داشتم چنین چیزای

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بگو نباید درسه چیز که حق شوهرشه از اون اطاعت کنه اول حق همبستر شدن دوم بدون اجازه ی همسرازخونه بیرون نره سوم بدون اجازش روزه ی مستحبی میگیره چون روزه مانع همبستر شدن میشه همین دربقیه ی موارد زن آزاده حتی در انتخاب لباس خودش بهش بگو کی گفته اطاعت بی قیدوشرطه 

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️
چقدر امید دادی خواهر .. الان باید چی کار کنم من ؟

هرچی میگه گوش کن خودش بیخیال میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
اولین بگو نباید درسه چیز که حق شوهرشه از اون اطاعت کنه اول حق همبستر شدن دوم بدون اجازه ی همسرازخونه ...

ممنونم قشنگم .. خیلی خوب بم گفتی ..

جانم ؟

زن باید رواشتباه نباید تایپ کردم به خاطر اون دوباره نوشتم

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️
نه عزیزم این چه حرفیه، زن برده که نیست، بعدشم اساس زندگی مشترک بر احترام متقابل و هم اندیشیه نه خودر ...

ممنونم باشه عزیزم .. میبوسمتون ..

هر انسانی مستقل آفریده شده و اطاعت در امورات مهم و اعتقادی هست نه اینکه هر چیزی بیان بشه بگید چشم .. چون خداوند استقلال داده ..باز هم من خیلی دقیق اطلاع ندارم ولی می‌دونم اصلش  اینطور هست 🙏🌸

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧