2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران کارشناسی با دوستام حیاط دانشگاه ایستاده بودیم حرف میزدیم یه آقایی با عجله اومد گفت سرویس کجاس؟ ماهم فکر کردیم منظورش سرویس اتوبوس دانشگاهس سمت در دانشگاه اشاره کردیم  رفت بعد چند دقیقه دیدیم با یه حال بدی با عجله داره میره سمت سرویس wc اینقد خندیدیم ها بیچاره کلی تا دم در رفته بود 

وایی چشد

رفته بودیم کتابخونه مامانو آجیم اونطرف داشتن کتاب انتخاب میکردن یهو دیدم فروشنده کرکره مغازشو داره میده پایین منم داد زدم هووی مرتیکه چرا کرکره میدی پایین بعد با یه داد خفن گفتم مااااامااااااان بعدم با یه حرکت آکروباتیک فرار کردم کرکره داش میومد پایینتر خابیدم از زیرش رد شدم

بعد دیدم همونجا نگهش داشته

حالا دارم از زیر بهشون نگا میکنم مرده چشاش اندازه پرتقال دراومده بود خاهرم داش از خنده کتابارو گاز میزد مامانمم قلبشو نگه داشته بود بعد فهمیدم ساع شش شده بهداشت بخاطر کرونا گیر میده مغازه ها باید بسته شن اون ساعت...... بدبخت واسه همین کرکره رو نصفه داد پایین😐🤚

امشب برادرشوهرم شام خونمون بودباپدرشوهرم میخاستم بگم سس تندبخورخوشمزس گفتم ک.س تندبخورخوشمزس.اصن یه ...

واااااای خدا نصیب  کافر هم نکنه

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊