2777
2789
عنوان

کیا روزی یه جزء قرآن میخونن؟

1190 بازدید | 28 پست

؟؟؟ 

روزانه چقدر قرآن میتونید بخونید؟ 

دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط ماه رمضون  اصلا یادم میره قران بخونم  خوش به حال هر کس میخونه

ما یه گروه ختم قرآن داریم دو روز یه بار گروهی قرآنو ختم میکنیم 

اگه بخوای میتونی به ما ملحق شی

دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم. 

بچه ها از همگی تون دعوت میکنم به گروه ما ملحق شید تا باهم قرآنو ختم کنیم

آیت الله بهجت قول دادن هرکس دعای عهدبخونن هدیه کنن به مادرامام زمان وسوره یس هدیه به حضرت زهرا س وواقعه هدیه به امام علی ع هرروز عاقبت به خیرمیشن حتی اگه خودش نخواد

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

من از ماه رمضون شروع کردم با این تفاوت که از توحید شروع کردم به جای حمد 

الان سوره عمران هستم

بقره و حمد مونده ان شالله تموم کنم 

بعد چند روز از حمد شروع میکنم میام تا توحید 

روزی نهایت 20 آیه

کمیت مهم نیست

کیفیت مهمه 

باید با قران زندگی کرد و جرعه جرعه نوشید

اگه چیزی قلب انسان رو جلا بده ،اون قرانه

اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع:،

چگونه خدا را عبادت کنم 

رو گوش کن خیلی قشنگه

شما که انسان موفقی تو این زمینه ها هستی حتما براتون کاربرد داره

آدرس کانالشون تو امضام هست 

تو پیام رسان ایتا هم کانال دارند 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

من سر بچه اولم از ماه رمصون شروع وکردم روزی یه جز خوندم بعدشم که فهمیدم بار دارم هر روز میخوندم. کل نه ماه بارداری من قران دستم بود. تو دور دهم قرآن بودم که زایمان کردم. بعنی رکورد شکوندم