2777
2789
عنوان

قلب جنین از کی شروع ب تپش میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
از چی می‌ترسی گلم ؟ من بتام ۱۸۰۰ بود

من بتام ۲۹۲۴ بود 

یدفعه تو سنو نگن موله 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من بتام ۲۹۲۴ بود  یدفعه تو سنو نگن موله

مول چیه؟ چند هفته ایی علائمش رو نداری؟ من تا ۵ هفتگی اصلا نمیدونستم باردارم از هفته ۶ حالت تهوع شروع شد چندروزه الان کل علائمش رو دارم

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مول چیه؟ چند هفته ایی علائمش رو نداری؟ من تا ۵ هفتگی اصلا نمیدونستم باردارم از هفته ۶ حالت تهوع شروع ...

حالت تهوع دارم 

اگه زیاد بایستم رو پا کمر درد میگیرم سینه هامم وحشتناک درده جوری که سوتین نمیپوشم 

مول همون بچه خوره 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
حالت تهوع دارم  اگه زیاد بایستم رو پا کمر درد میگیرم سینه هامم وحشتناک درده جوری که سوتین نمیپ ...

بچه خوره نمیدونم چیه 😁😁😄😄 ولی استرس چیز بدی است مادر جوان بفکر خود و نی نی باشید ان شاء الله نی نی صحیح و سالم می باشد من برای سلامتی جفتمون دعا میکنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤩🤩🤩

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
بمون دیرتر برو هفته ده

میخوام برم مسافرت برا همین این سونو رو میرم ان شاء الله ک حالش خوب باشه

بچه خوره نمیدونم چیه 😁😁😄😄 ولی استرس چیز بدی است مادر جوان بفکر خود و نی نی باشید ان شاء الله نی ...

مرسی دورت بگردم 

مرسی عزیزم 

سلام مهربونم 😍

مبارکت باشه 💕💕💕

ان‌شاءالله با سلامتی فرشته کوچولوت بیاد بغلت 🙏🙏🙏

چقدر خوشحال شدم تاپیکت رو دیدم 😍😍😍

توی تاپیک عروس یک هفته ای، کامنتت رو دیدم اومدم از احوالت با خبر بشم که خداروشکر با این خبر خوش، ذوق زده شدم 💝💝💝

خیلی تبریک می گم عزیزم 💞 خیلی خوشحال شدم، خداروشکر 🙏🙏🙏

سلام مهربونم 😍 مبارکت باشه 💕💕💕 ان‌شاءالله با سلامتی فرشته کوچولوت بیاد بغلت 🙏🙏🙏 چقدر خوشحا ...

سلااااااااااااامممممممم عزیزززز دلم خوبی گلم؟ معجزه شد سپاس جان معجزه شده🤩🤩🤩 از اونهمه درگیری رحم و تخمدان و سرویکس و اینا دیگه خبری نیست و بدون خبر خدا ی نی نی تو دلم گذاشت😍😍😍 ان شاء الله ک هدیه خدا صحیح و سالم بیاد بقلم و معجزه ی بعدی سرکار رفتن شوهرم باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 سپاس جان دعا گوتونم چون توی لحظه های تاریک زندگیم برام حس خوب خلق کردین با حرفاتون با مهربونیاتون

سلااااااااااااامممممممم عزیزززز دلم خوبی گلم؟ معجزه شد سپاس جان معجزه شده🤩🤩🤩 از اونهمه درگیری رحم ...

معجزه خودِ تو هستی عزیزم 😍 با اون اراده ای که داری، دخترِ قوی و با انگیزه و توانا 💚💚💚💚

خدای مهربون حَقّت رو بهت داده 💕💕💕

حالا صبر کن لحظه های شیرین و بهتری توی راهه 

بزار خنده هاشو ببینی... 😃

لپای تپلش... 🤗

دستای کوچیک و قشنگش... 🤗

بزار دلت براش غش بره... 💗🥰

وقتی اومد اون وقت زندگیت رو لبریز از عشق می کنه 💚💚💚

آفرین به این کوچولوی باهوش، که مامانِ با اراده و قوی و باهوشی مثل تو رو انتخاب کرده 💞💞💞

از خدای مهربون می خوام با قدمش و ورودش، زندگیتون 

لبریز از برکت و رحمت و نعمت و خوشبختی بشه عزیزم 🙏🙏🙏🙏

تو لایق بهترینها هستی 💝💝💝

معجزه خودِ تو هستی عزیزم 😍 با اون اراده ای که داری، دخترِ قوی و با انگیزه و توانا 💚💚💚💚 خدای مه ...

دنیا دنیا ممنونتونم بابت اینهمه مهربونی اینهمه انرژی مثبتی ک همیشه دارید و از ته قلبم براتون آرزو میکنم ک ب هرآنچه دل مهربونتون میخواد بررسید و همه اشون در راستای صلاح و مصلحت الهی باشه❤️❤️❤️❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹

❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️😘😘😘😘😘😘😘