2777
2789

من بعد از رابطه قرص اورژانسی خوردم یه دونه بیست دقیقه بعد یه دونه ام دوازده ساعت بعد و ده روز از موعد اصلیم پریود عجیب غریب و کاملا کم شدم و از اون موقع رابطه نداشتیم با نامزدم الان یه ماه روز از اخرین باری ک لک و خون دیدم میگذره و ۷ روز تاخیر در پریود دومم دارم دللیش چیه؟؟

باردارم؟؟؟علائم بارداری تو ماه دوم مشخص نمیشه؟؟؟

ن بابا هیچی نمیشه وقتی اورژانسی خوردی

من سه روز بعدش حتی خوردم بعدش عادت شدم

بهترین مرد اونیه که احساس رو در تو بوجود بیاره که لازم نیست همیشه هم زیبا باشی میتونی خسته و ژولیده هم باشی اما اون در هر صورت زیبا ببینتت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی بزن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نه،،،،گمون.کنم هورمونات تنظیم ریخته بهم،،،،،حالا برا خاطر جمع شی بی بی چک هم استفاده کن

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

نه عزیزم هورمونات بهم ریختن

وقتی خونریزی داشتی بعد قرص یعنی دیواره رحمت ریزش کرد و دیگه بارداری اتفاق نمیفته نگران نباش دو سه ماه پریودیت عقب جلو میشه بخاطر قرص

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی
نه عزیزم هورمونات بهم ریختن وقتی خونریزی داشتی بعد قرص یعنی دیواره رحمت ریزش کرد و دیگه بارداری اتف ...

وای عزیزم  بازم بگو اروم شم انقد استرس دارم که🤦🏻‍♀️لایه گزینی چجوریه؟

وای عزیزم  بازم بگو اروم شم انقد استرس دارم که🤦🏻‍♀️لایه گزینی چجوریه؟

لانه گزینی فقط لکه بینیه اونم خون قرمز روشن مثل پریودی نیست کاملا فرق میکنه

ولی برای ارامش دل خودت فردا بیبی بزن یا ازمایش بده

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی
لانه گزینی فقط لکه بینیه اونم خون قرمز روشن مثل پریودی نیست کاملا فرق میکنه ولی برای ارامش دل خودت ...

تا زمان پریود اصلیم  که قبل اورژانسی بود یعنی دوم صبر میکنم نشدم میرم 😥 بعد بهتون خبر میدم