2777
2789
عنوان

ازدواج بامردی ک طلاق گرفته و بچه داره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 53 پست

من باشم قبول نمیکنم 

اسی همش بیست سالته

کلی وقت داری واسه ازدواج

مطمئن باش موردای بهتری پیش میاد برات

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا هنوز خیلی جووونی

بعد اینا در نظر بگیر چند وقته طلاق گرفته؟؟

دلیل طلاقش چیع بوده؟؟

واینکه بچه مادرش نخواد میتونی واسه اون‌بچه مادر باشی 

من خودم با مردی ازدواج کردم بچه ش ۵سالش بود واقعا بچه ش مثل دخترمه همسرم همون میخواستم

ولی من دیر ازدواج کردم ۳۷سال 

مجبور به ازدواج نبودم بهترین زندکی مجردی داشتم ولی همسرم به دلم نشست

توام ببین دلیل ازدواج چیه فرار از تنهایی.ترس از اینکه جدا شدی فرد مناسب نباشه

کنار اومدن با این شرایط برای دختری که تجربه زندگی مشترک نداشته خیلی مشکله.

من توی ازدواج مجددم با مردی ازدواج کردم که یه دختر داره و پیش مادرشه، 

با اینکه نه از طرف اون خانوم نه از طرف بچه مشکلی نیس اما کنار اومدن با یه چیزا واسه من که خودم یه زندگی مشترک رو پشت سر گذاشته بودم مشکل بود ، مطمئنم اگه تجربه ازدواج قبلی نداشتم اصلا نمیتونستم تحمل کنم.

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
گلم شبت خوش  لطفا با این مرد ازدواج نکن موقعیت های بهتری هم پیش می یاد آن وقت حسرت می خوای هم ...

دلیل خاصی دارین؟؟

اخه خودم مشکل باروری دارم میگم اگه یه وقت بچه دارنشم اونم دیگه مشکلی نداره چون بچه داره

اخه خودمم احتمالا دراینده بچه دارنشم یا خیلی سخت بچه داربشم ازونم میترسم

ببخشید گلم میتونم بپرسم چرا نمیخای بچه دار بشی 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

اینکه خانمش شکاک بوده رو کلا بولد نکن برا خودت شاید طرفم یچیزی میدیده که شک میکرده.... خیلی حواست باشه خیلی دقت کن بحث یه عمر زندگی 

بعدشم هرکاری کنی بلاخره بچه اش تو زندگیش هست اگه بچه دوست داری و میخوای قبولش کنی این مردو با همین شرایطی که داره باید باهاش کنار بیای بچه اش این وسط طفل معصوم هیچ گناهی نکرده که از پدر و مادر خیری ندیده بعدشم بیوفته زیر دست نامادری که بهش اهمیت نده یا باهاش خوب نباشه...هرچند اگه بچه هم پیش مادرش باشه تو باید بپذیریش و باهاش خوب باشی چون به هر حال به پدرشم برمیگرده...

و یچیز دیگه تو تازه ۲۰ سالته و خیلی سنت کمه تو میتونی شرایط بهتری هم داشته باشی اگه نمیتونی به شرایطش کنار بیای قبول نکن

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
چرا عزیزم ؟؟؟؟؟

دامادمون قبلا عقد کرده بود این آقا هی گفت ک همسرم مشگل داشت طلاقش دادم ما هم ب عقلمون نرسید از زن سابقش تحقیق کنیم  بعد ازدواج هی اخلاق های گندش رو شد بعد ک از زن سابقش پرسیدیم گفت من ب این دلایل جدا شدم و فهمیدیم تمام تقصیرها رو گردن دختره انداخته و میگفت ای کاش قبل عقد از من میپرسیدید حقیقت و میگفتم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اینکه خانمش شکاک بوده رو کلا بولد نکن برا خودت شاید طرفم یچیزی میده که شک میکرده.... خیلی حواست باشه ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی منطقی بود حتما بیشتر فکروتحقیق میکنم😘

ن من مشکل دارم دکترم گفته بهم ساید بچه دارنشی

الهی بگردم.... عزیزم خوب اگ اینجوریه اون بچه رو مث بچه خودت ببین😍😍😍😍با عقلت برو جلو 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
ن من مشکل دارم دکترم گفته بهم ساید بچه دارنشی

دکترا خیلی حرفها میزنن اصل کاری خداست 

سنی نداری گلم چون یکبارم شکست خوردی خیلی باید حواست و جمع کنی تو انتخابت بنظرم فعلا برو سرکار ۲۰ سال ک سنی نیست

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
دکترا خیلی حرفها میزنن اصل کاری خداست  سنی نداری گلم چون یکبارم شکست خوردی خیلی باید حواست و ج ...

متاسفانه خانوادم ب حساب خودشون تعصبین و کارکردن بیرونو برای دختر عیب میدونن 

مرسی عزیزم حرفات خیلی منطقی بود حتما بیشتر فکروتحقیق میکنم😘

خواهش عزیزم ان شاالله که خیره و خوشبخت باشی❤

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
الهی بگردم.... عزیزم خوب اگ اینجوریه اون بچه رو مث بچه خودت ببین😍😍😍😍با عقلت برو جلو 

فدای مهربونیت 

خودمم کلا بچه هاروخیلی دوس دارم مطمین هم هسم اگه قبول کن مادرخوبی میشم چون مادر خودمو توهمین موقعیت دیدم ویادگرفتم انصافو فرق نزاستن و حتی بیشتر دوست داشتن