2777
2789
منم استارترم بخوره مطمئنم ویارش میخوابه

هعی...ی ماهه هوس دارم نمیتونم بخورم..بعد ی عده دوست عزیز میان ب رخ میکشن ک ما الان خوردیم..خوردین نوش جونتون بیانش جلو زن حامله چیه دیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من میشنوی به حرفای تلویزیون اعتماد نکن...

من دکتر مردانی خیلی دوست میدارم

از وقتی که این رو ازش شنیدم چیزایی که دوست داشتم رو خریدم تا حدودی خوردم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
هعی...ی ماهه هوس دارم نمیتونم بخورم..بعد ی عده دوست عزیز میان ب رخ میکشن ک ما الان خوردیم..خوردین نو ...

بستنی نون خامه ای بخر بخور 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ارههه از اونا خوردم ولی نخوابید ویارم😂

نه باباااااا 😂😂😂

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
کدوم شهری؟ میخوای برات درست کنم بفرستم؟ با رعایت بهداشت

عزیزدلمی با محبت انقدر بهم دلگرمی داد حرفت که یک لبخند خوشگل نشست رو لبم ممنونتم قشنگم مشهدم مرسی از لطفت خیلی حرفت برام ارزش داشت

عزیزدلمی با محبت انقدر بهم دلگرمی داد حرفت که یک لبخند خوشگل نشست رو لبم ممنونتم قشنگم مشهدم مرسی از ...

اخی عزیزم من کرمانشاهم

اگه نزدیک بودی حتما واست درست میکردم عزیزم😊